Pretražite poslovni adresar

Vesti

Pretrazivanje
Ključna reč:
Počinje druga faza prekvalifikacije za IT
19. 10. 2017.
Nakon završetka pilot faze prekvalifikacije za IT, koju je pohađalo 100 polaznika, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić najavila je početak druge faze prekvalifikacije za 900 polaznika.

“Imajući u vidu da su digitalizacija i podrška IT sektoru jedan od ključnih prioriteta Vlade Srbije, kao i da je pilot faza potvrdila potrebu tržišta za IT kadrovim...
Spa studio Felicita i Naissus.info Vam poklanjaju 5 masaža celog tela !!!
18. 10. 2017.
Spa studio Felicita i Naissus.info vam poklanjaju 5 masaža celog tela !!!

Drage klijentkinje i klijenti, danas je punih 5 godina našeg druženja sa Vama. U saradnji sa portalom Naissus.info želimo da obradujemo 5 posetilaca sajta masažom celog tela u trajanju od 1h.

Dovoljno je da odete na   FB stranu   šerujete post i u ko...
Papirna dokumenta odlaze u istoriju: Umesto olovkom potpisivaćemo se mobilnim
18. 10. 2017.
Svim korisnicima biće omogućeno da preko svog mobilnog telefona koriste kvalifikovani elektronski potpis u transakcijama i elektronskoj komunikaciji, a elektronski dokument biće izjednačen sa papirnim, utvrđeno je Zakonom o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju, koji je usvojila Skupština Srbije.

Elektron...
Fabrici LEONI u Nišu potrebni radnici, otvara se pogon i u Kraljevu
17. 10. 2017.
Menadžment nemačke kompanije "Leoni" odlučio je da četvrti pogon te kompanije u Srbiji bude građen u Kraljevu i da se tu proizvode kablovi i kablovski sistemi za "Mercedes", izjavila je za Betu zamenik direktora kompanije "Leoni Srbija" Aleksandra Pešić.

Pešić je navela da za zapošljavanje u pogonu u Nišu postoji veliko interesovanje i svi koji žele...
Promocija evropskog preduzetništva u Nišu
16. 10. 2017.
Regionalna razvojna agencija Jug, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga i Evropskom mrežom preduzetništva u Srbiji, organizovala je u Nišu  promociju u okviru Evropske nedelje malih i srednjih preduzeća (SME Week), koji se i ove godine, pod nazivom „Internacionalizacija poslovanja MMSPP ka zemljama u okruže...
Obećana zemlja: Fali im 80.000 radnika, a ovo su najtraženija zanimanja
14. 10. 2017.
Nedostatak radne snage mogao bi da zaustavi ekonomski rast u Švedskoj, upozoravaju analitičari, a situaciju nije uspeo da popravi ni migrantski talas koji je prije dve godine zapljusnuo državu, prenose agencije.

Junsko istraživanje Konfederacije švedskih preduzetnika, u čijem se članstvu nalazi više od 60.000 kompanija, pokazuje da je 75 odsto firmi koje s...
Testovi plućne f-je: Spirometrija, BDT, i BPT u ordinaciji Imuno Kamenov
10. 10. 2017.
Od danas se u ordinaciji " IMUNO KAMENOV " rade i testovi plućne f-je: Spirometrija, BDT, i BPT, na najsavremenijim aparatu "Jaeger SPIRO Vyntus" kompanije!  Ordinacija se nalazi u Ulici Dobrile Trajković br. 7, bočno od dvorišta Voždove škole.

Kontakt telefon: 018-513-929 , 065-9-474-394 i 063-474-396

U cilju zdavlja, Vaš Imuno Ka...
Posle Niša i Leskovca, turske fabrike u još nekoliko gradova
09. 10. 2017.
U zvaničnu posetu Srbiji večeras stiže predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan sa kojim u Srbiju stiže oko dve stotine privrednika.

Oni su za nas potencijalni investitori jer mnoge turske kompanije proizvodnju iz Bugarske i Rumunije sele u Srbiju.

Kod nas radi više od 400 preduzeća sa turskim kapitalom, a većina je za poslovanje izbarala jug Srbije.
Da li znate šta znači CE znak na proizvodu?
09. 10. 2017.
Često postoji nedoumica šta znači oznaka CE. Obično se misli da je to oznaka proizvoda visokog kvaliteta. Međutim, CE znak nije oznaka kvaliteta, niti garancija da je proizvod visokog kvaliteta.

CE znak postavljen na proizvodu označava da proizvod zadovoljava bitne zahteve u pogledu bezbednosti i zdravlja korisnika, zahteve zaštite imovine i zaštite život...
Argentinska kultura već u Nišu, uskoro moguća robna razmena
07. 10. 2017.
Povodom ciklusa argentinskih filmova u Nišu , zamenik gradonačelnika Miloš Banđur primio je u Gradskoj kući njegovu ekselenciju ambasadora Argentine u Srbiji Rikarda F. Fernandesa.

U razgovoru bilo je reči o saradnji dve zemlje u ekonomskim odnosima, kao i o bogatoj južno američkoj kulturi i Argentini kao jednoj od zemalja nosilaca kulturnog razvoja posebno filmsk...