Pretražite poslovni adresar

Vesti

Pretrazivanje
Ključna reč:
Tim sa Mašinskog fakulteta najbolji na ovogodišnjem takmičenju - Niški pobednici
22. 04. 2017.
Takmičenje „Niš winners – change the Future“, održano je u petak 21.aprila na Mašinskom fakultetu u Nišu. U veliko finale ušlo je 5 ekipa sa Mašinskog, Filozofskog i Ekonomskog fakulteta. Pored nišlija, na takmičenju su se takmičili i članovi Divac omladinskog fonda iz Kuršumlije.

Ovogodišnji zadatak ko...
SRAMOTA! Od 2010 novih radnih mesta u zdravstvu Nišu pripalo samo 58
21. 04. 2017.
Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije ass. dr Zlatibor Lončar juče je predstavio postignute rezultate i planove za buduće poslove u zdravstvu.

Prema njegovim rečima u poslednje dve i po godine u zdravstvo je uloženo više nego u prethone 3 decenije - izgrađen je novi KC Niš, nove hirurške sale u Urgentnom centru KC Srbije, sređena kardiohirurgija u Ni&sc...
Osvanula nova parking mesta
20. 04. 2017.
Preko puta OŠ “Ratko Vukićević“, kod Čaira osvanula su nova parking mesta JKP Parking servisa. Nalog za obeležavanje 42 parking mesta izdao je Sekretarijat za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj, a sa naplatom počeće se do kraja ovog meseca.

Ako se ima u vidu da je ova ulica veoma frekventna, ovim obeležavanjem je podignut nivo bezbednosti dece oko &s...
Dom za nezbrinutu decu u Nišu postaje regionalni centar za dete i porodicu
20. 04. 2017.
Juče su Niš posetili državni sekretari u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, dr Nenad Ivanišević i Vladimir Ilić. Oni su obišli i Dom za nezbrinutu decu “Duško Radović” u Nišu koji uskoro treba da postane regionalni centar za dete i porodicu. 

Upravni odbor Doma usvojio je program transformac...
Nišu ne preti opasnost od obilnih padavina
19. 04. 2017.
Čini se da su za samo nedelju dana nastupila sva 4 godišnja doba. I dok smo do nedelje uživali u temperaturama preko 20 stepeni celzijusovih, od sinoć je najavljeno nevreme stiglo i u naš grad. Tako je jutros građane Niša u pojedinim delovima iznenadio sneg dok se nadamo da će kiša prestati bar na tren u toku dana.

Iako su na teritorije Niša ob...
Niš art fondacija raspisala 11. konkurs za mlade umetnike
19. 04. 2017.
U cilju stimulacije i afirmacije mladih autora iz Srbije, kao i pokretanja kulture i događaja, kako u Nišu tako i čitavoj zemlji poznati slikar Radovan - Lale Đurić osnovao je Niš art fondaciju. Za ovu, sada već čuvenu organizaciju vezuje se konkurs za umetnike državljane Srbije starosti od 18 do 35 godina. Danas je zvanično objavljeno da je NAF 11. put raspisala konkurs pod...
STOP SHOP sprema veliko rođendansko slavlje!
19. 04. 2017.
Brojnim popustima do čak 50%, muzičkim nastupima i aktivnostima za najmlađe i njihove roditelje STOP SHOP ritejl parkovi u Nišu i Čačku proslaviće rođendanski vikend, od 21. do 23. aprila.Tokom ova tri dana, svi posetioci STOP SHOP ritejl parkova u ova dva grada imaće priliku ga uživaju u kvalitetnom šopingu po sniženim cenama, nastupu benda Penthouse (Niš, 22. aprila) muz...
Nastavak protesta: Novi performans i nova podrška
19. 04. 2017.
Kao i prethodnih večeri, protesti su nastavljeni sinoć. Nekoliko stotina demonstranata među kojima su vidno dominirali stariji sugrađani prošetali su gradskim ulicama, sa Trga Kralja Milana, Obrenovićevom ulicom gde su ponovo ostavljali dobrovoljni prilog u "Banci dobročinstva", pa sve do Gradske kuće.

Ovde je upriličen novi performans koji ne samo da pokazuje nezadovljst...
Hladni april produžio grejnu sezonu u Nišu
18. 04. 2017.
Iako je grejna sezona zvanično završena 15. aprila zbog niskih temperatura, radijatori će i narednih dana biti topli, a toplana će po potrebi grejati najkasnije do 3. maja.

“Kotlove uključujemo kada temperatura vazduha padne ispod 12 stepeni ili kada je temperatura nešto viša ali pri tom duva jak vetar, kao što je to juče bio slučaj”,...
Direktorka Zavoda za transfuziju oslobođena optužbe
18. 04. 2017.
Od kako je februara 2013. godine odlukom Vlade postavljena na funkciju direktora Zavoda za transfuziju krvi u Nišu, Vesnu Knežević prate brojne vesti.

Već tada je tvrđeno da ona nije ni učestvovala na konkursu za izbor direktora, kao i da nije ispunjavala potrebne uslove na konkursu, pre svega iz Statuta koji propisuje da direktor mora imati naučni naziv doktor nauka iz...