Pretražite poslovni adresar

Vesti

Pretrazivanje
Ključna reč:
EBEC Challenge – inženjersko takmičenje studenata na Elektronskom fakultetu
16. 12. 2017.
Ove godine, EBEC Challenge (European BEST Engineering Competition Challenge) - inženjersko takmičenje održaće se na Elektronskom fakultetu u okviru Dana inženjera, koji će trajati od 22. do 24. decembra .

Takmičenje daje jedinstvenu priliku mladim budućim inženjerima da prošire svoja znanja i oprobaju se u rešavanju praktičnih zadataka.

Cilj ovog ...
PRAZNIČNO KIĆENjE JELKE U CENTRU GRADA
15. 12. 2017.
Grad Niš, u nedelju 17.decembra, započinje relizaciju novogodišnjeg programa koji će se dešavati na Trgu Kralja Milana i koji nosi naziv „Dečji novogodišnji grad“. Na prostoru od platoa ispred pekare Branković do tvrđavskog mosta, od 17.00 časova, naši najmlađi sugrađani iz predškolske ustanove „Pčelica“ započeće ritualno kićenj...
IZLEČEN MALI NIŠLIJA: Stefan više nema tumor
08. 12. 2017.


Stefan Miladinović (3) iz Niša operisan u Štutgartu pošto je čitava Srbija prikupljala sredstva za njegovo izlečenje. Snimanje na magnetnoj rezonanci potvrdilo je - tumora više nema!

POSLE više od godinu dana lečenja trogodišnji Stefan Miladinović iz Niša je izlečen. Snimanje na magnetnoj rezonanci potvrdilo je - ...
Mladi sa Balkana dolaze u Niš na Balkanski motivacioni vikend
08. 12. 2017.
Studentska organizacija ESTIEM sa Mašinskog fakulteta iz Niša ovogodišnji je domaćin tradicionalnog Balkanskog motivacionog vikenda. Ove godine ovaj događaj održava se od 15 do 17 decembra. Cilj ovog događaja jeste povezivanje mladih sa Balkana, ali i razgovor o bitnim inženjerskim temama.

„Balkan Motivational Weekend ili kako smo ga mi preveli Balkan...
Niš-Diseldorf -- Let iz Niša 10 EUR
03. 12. 2017.
Irska niskotarifna avio-kompanija Rajaner lansirala je specijalnu ponudu svojih avionskih karata na relaciji Niš-Diseldorf, po ceni od 9,99 evra.

Na ovaj način žele da izađu u susret putnicima pogođenim Viz erovim ukidanjem linije Niš-Ajndhoven od marta 2018. godine.

Po toj ceni se mogu kupiti karte za putovanja u martu i u aprilu, ali se moraju re...
Kampanja za racionalnu upotrebu antibiotika u Nišu
01. 12. 2017.
U cilju skretanja pažnje javnosti na antimikrobnu rezistenciju kao globalnu pretnju javnom zdravlju, i racionalnu upotrebu antibiotika, u organizaciji Ministarstva zdravlja Republike Srbije u saradnji sa studentima farmacije (NAPSER) i medicine (IFMSA), u Nišu je u Šoping centru Forum, u četvrtak, 30. novembra, od 11 do 17 časova postavljen promotivni štand, gde su student...
Sto najboljih osnovaca iz opštine Medijana u poseti Žandarmeriji
01. 12. 2017.
Gradska opština Medijana danas na Dan niškog Odreda Žandarmerije organizovala je posetu ovom odredu za 100 najboljih učenika iz osnovnih škola sa njenog područja.

Cilj posete je približavanje ove državne službe građanima, pre svega najmlađima. Učenici će se tokom posete Žandarmeriji, između ostalog, upoznati sa veštinama pripadnika ovog Odreda i u n...
Wizz Air ukida liniju od Niša do Ajndhovena - Raste broj letova ka drugim destinacijama
30. 11. 2017.
Mađarski niskotarifni avioprevoznik Wizz Air odlučio je da obustavi dalje letove između Niša i Ajndhovena od naredne letnje sezone, iako su karte za ovaj period ranije pustili u prodaju. Kako prenosi portal FlyFromNiš, linija se ukida 21. marta 2018. kako bi se optimizovale sve postojeće linije u Srbiji. Iz kompanije saopštavaju da će dane koje su planirali za let do A...
Nesvakidašnja sednica skupštine opštine Crveni Krst
29. 11. 2017.
Odborničkom većinom, sekretar Skupštine opštine Crveni krst Danijela Milićević, smenjena je sa te funkcije. Nezvanično, ovakav ishod nema odobrenje stranačkih organa u Nišu, zbog čega je naprednjaci trebalo da razgovaraju na sastanku Gradskog odbora, zakazanom za utorak 28. novembra, koji je danas iznenada otkazan do daljeg.

Razrešenje Danij...
Narodna kuhinja u Nišu siromašnima vikendom ne daje hranu
29. 11. 2017.
Oko 850 najsiromašnijih građana Niša u Narodnoj kuhinji dobija tople samo radnim danima, dok subotom i nedeljom ostaje bez hrane. Odgovornost za to Grad Niš i Crveni krst prebacuju jedni na druge.

Korisnici Narodne kuhinje na jednom od punktova u Nišu kažu da je hrana u Narodnoj kuhinji “uglavnom dobra”, ali da je “vikend gladovanje&...