Pretražite poslovni adresar

Vesti

Pretrazivanje
Ključna reč:
PUŠAČI, SPREMITE SE! Od 1. jula kreću nove cene cigareta
23. 06. 2017.
Već godinama Srbija zauzima visoko mesto po broju pušača. Poražavajući podaci kažu da u našoj zemlji puši 37,9% muškaraca i 32,6% žena po čemu smo zauzeli prvo mesto u Evropi među lepšom populacijom. Dnevno popušimo čak 73 miliona cigareta i za to potrošimo 7.000.000 evra.

Sigurni smo da se ova neslavna statistika neće promeniti n...
Otadžbinski pokret Obraz sprečio projekciju filmu u Nišu
23. 06. 2017.
Sinoć se u Nišu dogodio incident na projekciji filma “Albanke su naše sestre“. Pola sata pre zakazanog događaja ispred Medija centra okupila se grupa građana koji su pevali tradicionalne srpske pesme o Kosovu i Metohiji i uzvikivali parole.

“Film je trebalo da bude prikazan u 19 sati, a posle njega i tribina, ali su oba događaja odložena, jer se g...
Niška javna preduzeća dobijaju nove direktore
22. 06. 2017.
Direktorima javnih preduzeća JKP Naissus, Zavod za urbanizam, Gradska stambena agencija, Nišstan, Direkcija za izgradnju Niša, Toplana, JKP Mediana, Gorica, Tržnica, Objedinjena naplata i Parking servis u septembru ističe mandat, pa je raspisan konkurs za izbor novih.

Na osnovu Zakona o javnim preduzećima i Statuta Grada Niša novi direktori se biraju na 4 go...
Ministarka Zorana Mihajlović obišla niški aerodrom i uručila ključeve automobila Sigurnoj kući
22. 06. 2017.
Potpredsednica Vlade Republike Srbije i Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović danas je u poseti Nišu.

U 10 časova, u pratnji gradonačelnika Niša, Darka Bulatovića Ministarka je posetila aerodrom "Konstantin Veliki” gde je obišla nove terminale i renoviranu zgradu. Tom prilikom je za medije izjavila da je četiri milio...
Prva grupa najboljih niških osnovaca otišla na besplatno letovanje
22. 06. 2017.
Juče je počelo letovanje za učenike osnovnih škola sa teritorije Gradske opštine Medijana. 400 najboljih učenika iz ukupno 10 osnovnih škola koliko ih ima na teritoriji GO Medijana provešće po osam dana u Olimpik Biču u Grčkoj u organizaciji i o trošku opštine u periodu od 22. juna do 31. avgusta.

Prvi na letovanje krenuli su učenici O&S...
4. MORAVSKA REGATA - „UČITELj VIDEN JOVANOVIĆ“
21. 06. 2017.
MORAVSKA REGATA - „UČITELj VIDEN JOVANOVIĆ“ je rekreativno-sportska manifestacija koja je ustanovljena 2014.godine u Gradskoj opštini Palilula i održava se na Južnoj Moravi.

Ima za cilj da prikaže veštine i spretnost učesnika, koje zahteva rafting kao ekstremni sport, da promoviše zdrav način života, lepote Južne Morave i aktivnosti zašt...
KONAČNO: Gradi se novi deo keja na Nišavi
21. 06. 2017.
Omiljeno šetalište brojnih Nišlija, kej na Nišavi konačno će dobiti novi deo. Nakon prošlogodišnjeg uređenja travnjaka, sadnje mladog drveća i postavljanja tobogana, klackalica i penjalica za najmlađe, za ovu godinu predviđeno je proširivanje na delu od Grčkog konzulata do Medoševca.

Iako planovi postoje odavno te je uređen...
Odložen konkurs za socijalne stanove u Nišu
21. 06. 2017.
Iako je konkurs za socijalne stanove u stambenim jedinicama L5 I L6 u ulici Majakovskog bio najavljen za ovaj mesec, njegovo raspisivanje pomerano je za jul. Ovog puta zastoj nisu napravili loši uslovi, kao što su naši građani navikli. Naprotiv, promenili su se uslovi konkursa zbog povećanja kvadrature i smanjenje predviđenih cena.

Kako su na javnoj nabavci ...
Počela obnova crkava u Nišu: grad izdvojio 6 miliona dinara
21. 06. 2017.
Ove godine se intenzivno radi na ulepšavanju našeg grada. Čuvena Tvrđava dobija novi sjaj, sređuju se fasade bibilioteke "Stevan Sremac", Narodnog muzeja, Narodnog pozorišta, Simfonijskog orkestra, a sada su krenuli radovi na i verskim objektima.

Naime, iz budžeta je izdvojeno 6 miliona dinara za rekonstrukciju crkve Svetog Pantelejmona. Svetinja po kojoj či...
Neprijatan miris nije opasan po zdravlje, ali se još uvek ne zna njegov uzrok
19. 06. 2017.
Za samo mesec dana grad Niš je dva puta pogodio jak nalet neprijatnog mirisa čiji uzrok nije poznat. Kako je naš portal izveštavao početkom maja građane šireg centra grada uznemirio je nesnosan smrad. Ovog vikenda situacija se ponovila, ali je obuhvatila veći prostor.

Naime, još u petak blagi naleti vetra doneli su oko Medicinskog fakulteta...