Pretražite poslovni adresar

Kategorije

Čišćenje (1) Agencije knjigovodstva (3) Agencije nekretnina (5) Alat - Veleprodaja i maloprodaja (1) Apartmani (5) Auto delovi (2) Auto euro kuke i prikolice (1) Auto gas - servis i ugradnja (1) Auto servisi (4) Auto škole (1) Auto stakla (1) Autobusi - prevoz putnika (3) Balon sale (1) Baterije (1) Bendovi (1) Betonska galanterija (1) Centralno grejanje (1) Ćevabdžinice (2) Cvećare (1) Dečija obuća (1) Dekoracije (3) Dihtovanje vrata i prozora (1) Enterijer (4) Fast food (1) Fitnes centri (1) Frizerski saloni (1) Geodetske usluge (1) Gerijatrijski stacionar (1) Gerontologija (1) Građevinarstvo (1) Građevinski materijali i oprema (4) Hosteli (3) Igračke (2) Internet mediji (1) Inžinjering (2) Izrada nameštaja po meri (1) Izrada web sajtova (1) Klubovi extremnog sporta (1) Kozmetički saloni (7) Kućni ljubimci (1) Lekarske ordinacije (13) Lekovito bilje, melemi (1) Majstor u kući (1) Make up (2) Mesare (1) Mini zoo (1) Mobilni telefoni - servis i prodaja (1) Montažne kuće (1) Nameštaj (4) Narezivanje ključeva, izrada pečata (1) Održavanje zgrada (1) Optika (5) Organsko djubrivo (1) Ortopedska pomagala (2) Otkup sekundarnih sirovina (1) Pedijatrijske ordinacije (2) Pekare (1) Perionice automobila (1) Perionice veša (3) Picerije (1) Pinjate (1) Poljoprivredna mehanizacija (1) Poslastičare (8) Pranje tepiha i nameštaja (2) Predškolske ustanove i vrtići (10) Prenoćišta (6) Privatne klinike (5) Privatne škole (5) Privatne srednje škole (2) Privatni smeštaj (1) Prodaja i servis računara i opreme (2) Produkcija (1) Proizvodnja pića (1) Psihološka savetovališta (1) Radio stanice (1) Reklame i reklamna galanterija (5) Rent-a car (1) Restorani (6) Rodjendaonice, igraonice (10) Saloni lepote (5) Sex shop (1) Škole plesa (1) Solarijumi (1) Solisti, pevači (1) Sport i rekreacija (1) Sportska oprema (2) Štamparije (2) Starački dom (2) Stolarija (2) Stomatološke ordinacije (18) Sudski tumač (1) Tattoo studio (1) Taxi službe (3) Tehnički pregled (1) Tekstil i tekstilni proizvodi (2) Televizije (1) Tepisi, zavese, tapete (1) Trafike (1) Transport robe (1) Trgovina i servis aparata i uređaja (2) Turističke agencije (3) Udruženja (2) Uredjenje enterijera (1) Usluge (1) Usluge (1) Ustanove kulture (7) Ustanove socijalne zaštite (1) Veletrgovina (1) Venčanice (2) Vestačka djubriva (1) Veterinarske ordinacije (3) Welnes preparati (1) Zdrava hrana (2) Zubna tehnika (1)

Škola stranih jezika "Spell"

Škola stranih jezika
Adresa:
Milorada Veljkovića-Špaje 14/2,
18000 Niš

Kontakt:
Tel: +381 18 521 227
Fax: +381 018 521 227
Mob: +381 63 82 52 297

e-mail kontakt
www.spell.co.rs

Preporučite prijateljima

O nama

Vreme je za novi ciklus interaktivnih kurseva! Ako hoćete da naučite da koristite jezik i to u prijatnoj atmosferi, biće nam zadovoljstvo da vam to i pružimo. 

Upis dece do 20. septembra. Nastava kreće 26. septembra.
Upis odraslih do 27. septembra. Nastava kreće  3. oktobra
Moguće je upisati se i nakon datog roka ali ne garantujemo da vam možemo izaći u susret što se termina tiče.

Javite nam se mejlom: spell.nis@gmail.com, telefonom: 063/404131; 069/3252297, preko SPELL stranice na facebook-u ili lično u samom Centru u periodu od 10 - 21h.

SPELL! It's so easy!


SPELL Niš je postao zvanični online test centar srednje škole Univerziteta Misuri. Više o tome saznaćete u narednom periodu. Za sada posetite stranicu www.missouri.edu i upoznajte se sa njihovim radom i programima.
Tim SPELL centra je ovom saradnjom napravio ozbiljne korake! Sada ste vi na redu!

Pratite nas! Oktobar je info mesec.

 

 
 

 

 

 


O školi stranih jezika i računara Spell govore naši verni polaznici, iznoseći svoje imspresije o onome što njih motiviše da iz godine u godinu nastavljaju da uče jezike i kako je učiti u Centru Spell.
"Spell" se nalazi u samom centru grada Niša, a osnovana je 09.2004.
U našem Centru se pored engleskog, trenutno izučavaju i italijanski, španski, nemački, francuski i grčki jezik a vrši se i obuka za rad na računaru. U junu 2007. Škola Spell je dobila licencu kao test centar za polaganje radi dobijanja međunarodno priznatih diploma Londonske privredne komore LCCI.

Ono što je karakteristično za Školu Spell, pored najsavremenije tehničke opremljenosti (sve učionice su opremljene belim tablama, računarima i dopunskim uređajima za multimedijalnu nastavu, dok je jedna opremljena i interaktivnom belom tablom), jeste i izuzetno mali broj polaznika po grupi. Razlog za ograničavanje broja polaznika po grupi leži u tome da je prilagođavanje svakom polazniku i njegovim potrebama izazov svakom našem predavaču sa kojim se oni rado suočavaju jer je ljubav koju oni pokazuju za svoj predmet ono što ih motiviše da svoje znanje prenesu na druge ljude. Škola Spell je od ove godine uvela i radionice putem kojih aktuelni polaznici ali i zainteresovana lica koja nisu polaznici Škole Spell, mogu da usavršavaju svoje sposobnosti u komunikaciji i slušanju, upotrebi gramatike, u korišćenju i povećanju vokabulara.

Upis
Škola stranih jezika i računara Spell organizuje upise u toku godine po sledećem rasporedu:
- Za odrasle postoje tri upisna roka u toku godine:
- Septembar za kurs koji traje od početka oktobra do kraja januara
- Januar za kurs koji traje od sredine februara do sredine juna
- Jun za intenzivni kurs koji traje od početka jula do sredine septembra
- Za decu postoji jedan upisni rok u toku godine
- Septembar za kurs koji traje od početka oktobra do sredine juna
- Upis je moguće izvršiti i u toku trajanja kursa ukoliko profesor proceni da možete da se uklopite u postojeću grupu i ukoliko u toj grupi ima mesta.

Pogodnosti
Pohađanjem kurseva u našoj školi stičete sledeće pogodnosti:
- Nakon prvog kursa ostvarujete popust od 10 posto na bilo koji sledeći kurs.
- Već na prvom kursu ostvarujete porodične popuste (supružnik 25%, drugo dete 25%, treće 50%, četvrto 100%)
- Pravo da kao ODRASLI i DECA uzrasta od 11 godina učestvujete u nagradnoj igri na kraju godine na karaoke-cocktail party (glavna nagrada: kurs jednog od stranih jezika plus desetak ostalih nagrada)
- Pravo da kao DECA uzrasta od 5 do 9 godina dobijete poklon od škole SPELL za Novu godinu. (roditelji ne daju naknadu za te poklone)
- Pravo da kao ODRASLI pohađate 4 radionice u toku jednog kursa bez naknade.
- Pravo da kontaktirate svog profesora putem mail-a ili telefona u svako razumno doba.
- Pravo da pogledate svoj status u školi SPELL putem prijave na sajtu.
- Pravo da radite online testove koje je tim škole SPELL napravio specijalno za vaš nivo.
- Rad u malim grupama i u pozitivnoj atmosferi.
- Besplatnu procenu znanja radi upisa na kurs u našoj školi.
- Besplatno polaganje i dobijanje sertifikata škole SPELL nakon odslušanog kursa.
- Mogućnost pripreme i polaganja za dobijanje međunarodno priznate diplome LCCI u našoj školi.
- Mogućnost pripreme za polaganje Cambridge (KET,PET; FC, CAE; CPE), TOEFL, IELTS itd.

Kursevi koji se mogu pohađati kod nas
ODRASLI
- Pored engleskog, u školi se izučavaju i italijanski, španski, grčki, nemački i francuski jezik.
- Opšti kursevi za sve nivoe (A1, A2, B1, B2, C1, C2)
U kontekstu svakodnevnih i opštih situacija, savladavaju se sve četiri jezičke veštine, sa naglaskom na govor i slušanje. Jedan kurs traje četiri meseca, dinamikom 2 puta 90 minuta.
- Konverzacijcki kursevi (A2, B1, B2, C1, C2)
Ovi kursevi pretpostavljaju solidno ili dobro poznavanje gramatičkih struktura i posedovanje određenog fonda reči, jer je cilj ovih kurseva razvijanje i učvršćivanje usmene komunikacije.
Jedan kurs traje četiri meseca, dinamikom 2 puta 90 minuta.
- Poslovni kursevi (A1, A2, B1, B2, C1, C2)
Oni su pre svega namenjeni poslovnim ili budućim poslovnim ljudima iz raznih oblasti koji kontaktiraju ili će kontaktirati sa poslovnim partnerima. Cilj ovih kurseva je da se polaznici osposobe da na stranom jeziku aktivno vode usmenu i pismenu poslovnu komunikaciju u raznim situacijama.
Jedan kurs traje četiri meseca, dinamikom 2 puta 90 minuta.
- Pripremni kursevi za polaganje međunarodnih i prijemnih ispita
U Školi Spell možete se pripremati da polažete za dobijanje međunarodnih diploma koje su poznate i priznate u celom svetu (kao što su: LCCI IQ, IELTS, TOEFL, FCE, CAE, CPE, CELI, LIDA, DELE, DEUTSCHE, itd...) Prednost Škole Spell je da u samoj Školi možete da polažete ispit i dobijete diplomu Londonske privredne komore LCCI International Qualifications, skraćeno LCCI.
Takođe se možete pripremati da polažete prijemni ispit za jezički fakultet prema opredeljenju.
Trajanje pripreme zavisi od predznanja polaznika.
- Specijalizovani kursevi
Ovim kursevima se stavlja akcenat na određenu struku kao što je pravo, ekonomija, bankarstvo, informatika, ugostiteljstvo i turizam, medicina, itd.
Jedan kurs traje četiri meseca, dinamikom 2 puta 90 minuta.
- Kursevi putem e-maila i telefona
Ukoliko želite da naučite ili da poboljšate jedan od stranih jezika a nemate dovoljno vremena za pohađanje redovnog kursa, nudimo Vam da učite onda kada Vi to želite, gde želite, koliko želite i da birate oblasti prema vašem interesovanju. Ono što Vam je potrebno su e-mail adresa, fiksni telefon ili neki program za komunikaciju preko Interneta.
Trajanje kursa se određuje prema potrebi polaznika i prilagođava se njegovom tempu i obavezama.

DECA
- Predškolski uzrast (4 do 6 godina starosti) (E)
Ovaj program je osmišljen za decu uzrasta od 4 do 6 godina. On predstavlja prvi kontakt dece sa stranim jezikom. Kroz igru se deca motivišu da zavole i usvoje jezik bez napora.
Kurs traje tokom cele školske godine, dinamikom 2 puta 45 minuta.
- Mlađi školski uzrast (7 do 10 godina starosti) (A1 do A2 - nivo se određuje prema predznanju polaznika)
Program za decu od 7 do 10 godina starosti obuhvata pored daljeg učenja engleskog kroz komunikaciju i način za njihovo dalje opismenjavanje. Od ovog programa na dalje, učenje jezika uključuje razvijanje sve četiri jezičke veštine: razumevanje, govor, čitanje i pisanje.
Kurs traje tokom cele školske godine, dinamikom 2 puta 50 minuta.
- Stariji školski uzrast (11 do 14 godina starosti) (E) (A1 do B1 - nivo se određuje prema predznanju polaznika)
Deca uzrasta od 11 do 14 godina rade po programu čije su teme prilagođene njihovom dobu, potrebama i interesovanjima.
Tematski, saznajni i kulturološki koncept ovog programa je takav da okupira njihovu pažnju i motiviše ih za dalji rad.
Kurs traje tokom cele školske godine, dinamikom 2 puta 60 minuta.
- Srednjoškolski uzrast (15 do 18 godina starosti) (E) (A1 do C1 - nivo se određuje prema predznanju polaznika)
Većina sredonjoškolaca je već na poodmaklom nivou poznavanja jezika. Naši programi pomažu ovoj grupaciji da taj jezik još više utvrde, sistematizuju, obogate i, ukoliko nisu ranije, progovore. U okviru ove grupe postoje i programi za one srednjoškolce koji nisu pre učili jezik za koji se opredele.
Kurs traje tokom cele školske godine, dinamikom 2 puta 70 minuta.

Kurs računara
Škola je opremljena savremenim računarima, sa maksimalnim brojem do 6 polaznika u grupi, a predavači poseduju Microsoft sertifikate.
Škola računara u okviru Centra Spell nudi sledeće kurseve: osnovna obuka za rad na računarima (kurs obuhvata programe: Windows, MS Word, MS Excel, MS Power Point i obuku za rad sa programima okrenutim Internetu) naprednu obuku za rad na računarima (kurs obuhvata programe: Windows, MS Word, MS Excel, MS Power Point i obuku za rad sa programima okrenutim Internetu) obuka u programu po želji

Ostale usluge na računarima
Izrada Power Point prezentacije
Obrada tekstova
Grafički dizajn
Web Dizajn
Tehnička pomoć u održavanju računara

Prevodjenje
Škola stranih jezika Spell vam nudi kvalitetne i ažurne usluge prevođenja kako opštih tako i uže-stručnih tekstova.
Akcenat stavljamo na:
kvalitet i tačnost prevoda, koji mora da je napravljen u 'duhu' jezika na koji se prevodi i mora biti precizan u jeziku struke, poštovanje dogovorenih vremenskih rokova, čuvanje službene i poslovne tajne u dogovorenim tekstovima.

 


Kontakt forma:

Ime:
Prezime:
Email:
Kontakt telefon:


Unesite kod sa slike

GalerijaLokacija

pregledano: 9618
datum unosa: 10. 01. 2010

Preporučite prijateljima