Pretražite poslovni adresar

Kategorije

Čišćenje (1) Agencije knjigovodstva (3) Agencije nekretnina (5) Alat - Veleprodaja i maloprodaja (1) Apartmani (5) Auto delovi (2) Auto euro kuke i prikolice (1) Auto gas - servis i ugradnja (1) Auto servisi (4) Auto škole (1) Auto stakla (1) Autobusi - servis i prevoz (3) Balon sale (1) Baterije (1) Bendovi (1) Betonska galanterija (1) Centralno grejanje (1) Ćevabdžinice (2) Cvećare (1) Dekoracije (3) Dihtovanje vrata i prozora (1) Enterijer (4) Fast food (1) Fitnes centri (1) Frizerski saloni (1) Geodetske usluge (1) Gerijatrijski stacionar (1) Gerontologija (1) Građevinarstvo (1) Građevinski materijali i oprema (4) Hosteli (3) Igračke (2) Internet mediji (1) Inžinjering (2) Izrada nameštaja po meri (1) Izrada web sajtova (1) Klubovi extremnog sporta (1) Kozmetički saloni (7) Kućni ljubimci (1) Lekarske ordinacije (13) Lekovito bilje, melemi (1) Majstor u kući (1) Make up (2) Mesare (1) Mini zoo (1) Mobilni telefoni - servis i prodaja (1) Montažne kuće (1) Nameštaj (4) Narezivanje ključeva, izrada pečata (1) Održavanje zgrada (1) Optika (5) Organsko djubrivo (1) Ortopedska pomagala (2) Pedijatrijske ordinacije (2) Pekare (1) Perionice veša (3) Picerije (1) Pinjate (1) Poljoprivredna mehanizacija (1) Poslastičare (8) Pranje tepiha i nameštaja (2) Predškolske ustanove i vrtići (10) Prenoćišta (6) Privatne klinike (5) Privatne škole (5) Privatne srednje škole (2) Privatni smeštaj (1) Prodaja i servis računara i opreme (2) Produkcija (1) Proizvodnja pića (1) Psihološka savetovališta (1) Radio stanice (1) Reklame i reklamna galanterija (5) Rent-a car (1) Restorani (6) Rodjendaonice, igraonice (8) Saloni lepote (4) Sex shop (1) Škole plesa (1) Solarijumi (1) Solisti, pevači (1) Sport i rekreacija (1) Sportska oprema (2) Štamparije (2) Starački dom (2) Stolarija (2) Stomatološke ordinacije (18) Sudski tumač (1) Tattoo studio (1) Taxi službe (3) Tehnički pregled (1) Tekstil i tekstilni proizvodi (1) Televizije (1) Tepisi, zavese, tapete (1) Trafike (1) Trgovina i servis aparata i uređaja (2) Turističke agencije (3) Udruženja (2) Uredjenje enterijera (1) Usluge (1) Usluge (1) Ustanove kulture (7) Ustanove socijalne zaštite (1) Veletrgovina (1) Venčanice (2) Vestačka djubriva (1) Veterinarske ordinacije (3) Welnes preparati (1) Zdrava hrana (2) Zubna tehnika (1)

Safari klub - Niš

Safari klub - Niš
Adresa:
Sremska 13
18 000 Niš

Kontakt:
018 531 009
063 433 620
063 80 90 645

e-mail kontakt
www.safari.rs
Posetite nas na Fejsbuku

Preporučite prijateljima

O nama

Sportsko rekreativna organizacija “Safari klub”-Niš, osnovan je 1991.godine,u Nišu, i to kao udruženje građana. Pošto je u svojoj prorgamskoj aktivnosti obuhvatio nekoliko sportskih disciplina 1998.godine preregistrovan je u sportsku organizaciju sa više sportskih disciplina i različitim programskim aktivnostima. U dosadašnjem periodu, klub je realizovao preko stotinu svojih programskih aktivnosti koje su se odvijale u desetine država, na četri kontinenta, na kojima je bilo nekoliko hiljada učesnika, a učestvovao je sa svojim članovima kojih je do sada bilo nekoliko hiljada u više stotina programa drugih organizacija i organizatora. Osvojio je na stotine sportskih priznanja što ekipno što pojedinčno u oblasti društvenog rada, auto moto sporta, praktičnom streljaštvu i dr. U klubu je prodefilovalo na desetine državnih sportskih lauerata.

Članovi kluba sa svojim prijateljima, stvorili su nekoliko orginalnih sportskih disciplina iz kojih su nastali zvanični sportovi, kao što su: Auto reli terenskih vozila, Shooting raly, Praktično streljaštvo i dr. U klubu se nalazi ogromna količina dokumentarnog filmskog materijala i na hiljade fotografija o aktivnostima kluba. Snimljeno je na desetine dokumentarnih filmova sa najačim televizijskim kućama kao što su RTS- Beograd, RTS- Novi Sad, i drugi, a o klubu je napisano i objavljeno na stotine novinskih tekstova u vidu izveštaja i reportaža. Klub je sa svojim filmovima učestovao na međunarodnim filmskim festivalima gde se takmičio sa svojim avanturističko -sportskim filmovima i dobio dobre kritike. Prisutna je obostrana saradnja sa najvećim TV i novinskim kućama u zemlji.

U vremenu postojanja kluba, osnovano je na desetine novih klubova u zemlji i inostranstvu u cilju širenja naših deja i programskih delatnosti pa se ‚”Safari klub”- Niš, spravom smatra za organizaciju sa najvećom logistikom u zemlji među ovakvim sportskim organizacijama.

Kroz klub su defilovali a i sada se nalaze, doktori nauka i profesori, vrhunski novinari, zaslužni sportisti, najbolji instruktori u zemlji u oblastima kojima se klub bavi, posebno u oblasti ekstremnog sporta, praktičnog streljaštva, nautike, planinarenja i alpinistike, reli vozača, vozača motornih čamaca, instruktora za preživljavanje u prirodi i drugi.

Sa žaljenjem konstatujemo da neki više nisu sa nama, kao što su pokojni Milorad Midžović, zaslužni sportista streljačkog sporta, koji je bio član radne ekipe za izradu Shooting relija, Saša Đorđević, komandant i pukovnik legendarne 63. padobranske brigade, koji je bio jedan od instruktora za više disciplina u klubu – nije preživeo pad helikopterom, i Miletić Zoran, dugogodišnji član i predsednik alpisnističke sekcije kluba, koji je nestao prilikom osvajanja najvišeg vrha na svetu Mont Everesta. Safari klub iz Niša sa članovima kluba, njima će se uvek ponositi.

Članovi i nosioci programskih delatnosti u klubu, su najbolji u svojim oblastima. Sa njima možete otići tamo gde nikada niste bili a uvek ste želeli da idete i doživite visine i dubine koje nikada niste doživeli.

Javite nam se i pišite.


Kontakt forma:

Ime:
Prezime:
Email:
Kontakt telefon:


Unesite kod sa slike

Galerijapregledano: 4639
datum unosa: 08. 11. 2012

Preporučite prijateljima