Pretražite poslovni adresar

Vesti

Pretrazivanje
Ključna reč:
Saobraćajnom policajcu iz Niša stigle kazne iz Francuske iako nikada nije bio u toj zemlji
22. 05. 2017.
Krađu identiteta često možemo da vidimo na filmovima. Međutim, i našim sugrađanima su se dešavale ovakve situacije. Nakon doktorke kojoj su stizale kazne iz Slovenije kada ona nije boravila u toj zemlji, osvanuo je novi slučaj. Da li je reč o krađi identiteta ili samo o grešci u sistemu, ostaje da nadležni organi utvrde, a kako je ovog puta na meti saobraćajni policajac, p...
Probo kolegu vilom !
19. 05. 2017.
Iz policije navode da se incident dogodio nešto posle 12 sati, i da je 33-godišnji napao 26-godišnjeg kolegu nakon svađe u vezi sa poslom koji su obavljali.

Incident se dogodio u Proseku i povredjeni mladić nije traćio medicinsku pomoć.  Radnici su bili angađovani preko javnih radova.

O slučaju je obavešteno Osnovno javno tuži...
U Nišu uhapšen Piroćanac sa poternice
19. 05. 2017.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom pronašli su G. Ž. (1975) iz Pirota, za kojim je bila raspisana poternica Osnovnog suda u Pirotu.

G. Ž. se skrivao u iznajmljenom stanu u Nišu, u kom su pronađena i falsifikovana dokumenta na ime bugarskog državljanina.

Protiv osumnjičeno...
Stop Shop u Nišu na meti razbojnika
19. 05. 2017.
Taman se slegla prašina oko krađa u Tržnom centru Forum, na meti razbojnika našle su se prodavnice u Stop Shopu. Kako su mediji juče preneli, od početka godine u ovom centru je maloletni lopov počinio čak 7 krađa.

Za razliku od lopova koji su harali Forumom koristeći igle za nečujno uklanjanje zujalica, 13-godišnjak nije tako suptilan, već u večernjim časovi...
NI TRAGA NI GLASA: Gde je Srđan Dunjić?!
18. 05. 2017.
Srđan Dunjić na misteriozan način nestao pre osam dana na auto-putu Niš – Beograd. Policija i rođaci i dalje tragaju za njim nakon udesa u okolini sela Trupale.

Na auto-putu Niš – Beograd, u okolini sela Trupale, u četvrtak 11. maja oko 10 sati, nestao je Srđan Dunjić iz Niša. Svakom gostu u dom Dunjića, dvoipogodišnja Kalina kreće trkom u...
U Duvaništu obeležen dan bombardovanja
12. 05. 2017.
Na današnji dan, pre tačno 18 godina, bombardovano je Duvanište. Bačeno je oko tri hiljade kasetnih bombi, inače zabranjenih Ženevskom konvencijom i iako je reč o gusto naseljenom delu Niša na sreću niko nije stradao, ali je od gelera 11 osoba povređeno. Meštani ovog niškog naselja veruju da ih je spasio Sveti Vasilije Ostroški te u znak sećanja na sve...
Dete silovao drvetom i „prodavao“ za 500 dinara!
12. 05. 2017.
Vlastimir Marković (67) zvani Buldožer iz sela Kamenica kod Niša osuđen je prvostepenom presudom Višeg suda u Nišu na 16 i po godina zatvora zbog silovanja i podvođenja devojčice od 16 godina.

Veće Višeg suda u Nišu, kojem je predsedavao sudija Aleksandar Teodosić, izreklo mu je za silovanje 15 godina, a za podvođenje dve godine, pa je dobi...
Samoubistvo zbog bolesti
10. 05. 2017.
S.M. (44) iz Niša oko 7 časova ujutru izvršio je samoubistvo. Tragični događaj odigrao se u njegovoj kući u Ulici Velikojastrebačka, na Ledenoj steni. Nastradali muškarac je isekao vene a zatim se i obesio, te Hitna pomoć koja je na lice mesta stigla veoma brzo nije uspela da ga spase.

Kako mediji nezvanično saznaju motiv samoubistva je bolest. Više i...
HOROR u ulici Straha se nastavlja: Opljačkana kafana kod Stočnog trga
08. 05. 2017.
Vesti o poznatoj Ulici straha u Nišu ne prestaju. I pored saopštenja da je niška policija uhapsila 19-godišnjeg mladića zbog sumnje da je organizovao grupu maloletnika romske nacionalnosti koji su mesecima pljačkali prolaznike na raskrsnici ulica Ivana Milutinovića i Šumadijske, građani i dalje opravdano strahuju.

Nova pljačka ovog puta pogodil...
Dolijao lažni inspektor policije
05. 05. 2017.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su N. O. (1973) iz Niša, osumnjičenog da je lažno se predstavljajući kao inspektor policije na prevaru od sugrađana uzimao novac.

Sumnja se da je N. O. u poslednja dva meseca zaustavljao građane na ulici i tražio da mu daju novac kako bi navodno proverio da li je falsifikovan, a potom deo uzimao za ...