Pretražite poslovni adresar

Vesti

Pretrazivanje
Ključna reč:
Kendi Dalfer: Volim "Nišvil" zbog mladih ljudi
14. 08. 2017.


Popularna holandska saksofonistkinja zvezda završne večeri džez festivala. Prihvatila sam da budem počasna građanka Niša jer je to nagrada za moju muziku.

ZA veliko finale 34. "Nišvila", organizatori su sačuvali nastup čuvene holandske saksofonistkinje Kendi Dalfer, miljenice niške publike. U znak zahvalnosti umetnici za dosadaš...
Sve što bi trebalo da znate o hirurgiji pre nego što se podvrgnete zahvatu!
14. 08. 2017.
Ostali ste zatečeni kada vam je lekar rekao da morate na operaciju. Ne očajavajte, bilo da je reč o lakšim ili težim hirurškim zahvatima, jako je bitno da sa svojim hirurgom otvoreno porazgovarate pre samog zahvata. To će vam odagnati sve sumnje, a informacije koje budete dobili će vam umanjiti strah, koji je normalan u ovakvim situacijama.

Hirurgija kao pojam
DA LI JE MOGUĆA SVADBA BEZ STRESA?
08. 08. 2017.
  Svaka proslava ljubavi je jedinstvena i ima mnogo više mesta za optimizam i uživanje nego za stres.

 Srećni ste što je vaša veza prošla test vremena i sada pravite planove za svadbu. Godinama ste maštali o ovom trenutku i uvek je sve bilo idilično, svi srećni, gosti oduševljeni vašim stajlingom i lokalom koji ste odab...
DANAS JE SVETI ILIJA GROMOVNIK: Ko se usudi da radi u polju, neka se čuva munja i gromova!
02. 08. 2017.
Veruje se da Sveti Ilija nije umro već da se živ vazneo na nebo i vozi se vatrenim kočijama koja vuku četiri konja, iz čijih nozdrva izbija plamen, a grmljavina je tutnjava njegovih kola kojima se vozi po nebu i oblacima.

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave Svetog Iliju, u narodu poznatog kao Ilija Gromovnik.

 Pravoslavni vernici danas obel...
LOPOVIMA U SRBIJI SE CRNO PIŠE: Provalniku metak u čelo bez krivičnog gonjenja?
01. 08. 2017.
Ako prestupnik uđe u privatni posed, napadne vlasnika i ukućane, oni bi u samoodbrani smeli da ga liše života bez krivičnog odgovaranja?!

Kada provalnik kroči u dom Amerikanca, vlasnik poseda ima pravo da ga ubije, a da za to ne odgovara krivično. Sindikat zaposlenih u policiji predložio je Republici Srbije da se po hitnom postupku usvoji zakon o zaštiti privatne s...
Pravila koja se primenjuju u HRONO ishrani
31. 07. 2017.
Dijeta je reč koja kod većine stvara neprijatne asocijacije. Sinonim za odricanje, glad, brojanje kalorija...  

Upravo to je razlog velike popularnosti hrono ishrane koja je u poslednje vreme postala pravi hit. Određena pravila koja se primenjuju u hrono ishrani ne predstavljaju nikakvu novost i mogu se svrstati u opšte principe pravilne ishrane.

To s...
Srećan pas – srećan i vlasnik
27. 07. 2017.
Potreba za kućnim ljubimcem je odavno usađena u potrebe čoveka. Bilo da je u pitanju pas, mačka ili neki drugi ljubimac, postoje pravila i obaveze kojih se treba pridržavati kako bi ljubimac imao lep i zdrav život. Ja ću se ovde baviti savetima za zdrav i srećan život vašeg psa.

 Pas je živo biće i kao takvo zaslužuje svu vašu pažnju, ljubav i dobrotu. Svaki p...
10 loših navika zbog kojih ste osuđeni na siromaštvo
26. 07. 2017.
Ovde je reč o nečemu što nazivamo tzv. „genetskim siromaštvom“. Naravno, nećemo reći da je neko rođen da bude siromašan, ali  navike ljudi i psihološke prepreke su takve da  jednostavno sami sebe osuđuju na siromaštvo.

 

Loša navika br.1. Siromašni su uvek u potrazi za krivcem.
„Despacito“ postala najstrimovanija pesma svih vremena (VIDEO)
25. 07. 2017.
Pesma „Despacito“ portorikanskih muzičara Luisa Fonsija i Dedi Jenkija (Daddy Yankee) postala je najstrimovanija numera svih vremena, saopštila je kompanija „Universal Music Latin Entertainment“.

Na različitim striming platformama ova pesma slušana je čak 4,6 milijardi puta,  i tako pretekla prethodnog rekordera Džastina Bibera (Justin ...
Međunarodni letnji akademski kurs IT’s all about DBase!
18. 07. 2017.
Udruženje studenata tehnike Evrope Niš – BEST Niš organizuje deseti po redu Međunarodni letnji akademski kurs IT’s all about DBase  koji će se održati u periodu  od 21. do 30. jula , su otvorene. Za kurs se možete prijaviti do 30. juna. Svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti putem sajta  www.bestnis.rs/summer17 . Jedini kriterijum po kojem će...