Pretražite poslovni adresar

Vesti

Pretrazivanje
Ključna reč:
Danas možete sve iznajmiti, čak i “prijatelje” za fotkanje na Facebooku
24. 03. 2017.
“Povoljno lajkujem statuse na Facebooku”. Oglas koji je mnoge nasmejao, ali, na žalost otkrio tužnu sliku mladih. Mnogi su danas u svetu pa i kod nas postali opterećeni društvenim mrežama u želji da svoj život na njima predstave mnogo boljim i uzbudljivijim nego što je to u stvarnosti.

Upravo zato je Japanska kompanija Family Romance došla na ...
Umesto na utakmice kladite se na kandidate predstojećih izbora
24. 03. 2017.
Osim na pobede fudbalskih ili košarkaških timova, gol razliku ili rezultat teniskih mečeva, ovih dana u kladionicama novac možete uložiti i na nekog od kandidata na predstojećim predsedničkim izborima.

I dok nam budući predsednici obećavaju bolji standard i veće zarade, naš narod, poučen ranijim iskustvima, i u ovom slučaju oslanja se na kladionice kako bi n...
Kako je nastao rokenrol u Nišu
23. 03. 2017.
Ranih ‘60. godina prošlog veka, kada nema ko nije slušao Bitlse i Stonse, talas rokenrola nije zaobišao i naš Niš. Nekoliko godina od nastanka ovih kultnih bendova počinju da se formiraju i domaće grupe, iliti vokalno-instrumentalni sastavi, kako se to zvalo u to vreme.

Godine 1963. nastaje i jedan od najstarijih be...
Nišlije, dođite u Zoo kutak da obeležimo Sat za našu planetu
23. 03. 2017.
Sat za našu planetu (Earth Hour) predstavlja najveću svetsku globalnu akciju u kojoj milioni ljudi na 6 kontinenata, kao i nebrojene institucije, kompanije i mnoge organizacije, gase svetla na sat vremena. Akciju organizuje WWF (World Wide Fund for Nature), a održava se svake godine poslednju subotu u martu mesecu.

Suočavanje sa posledicama klimatskih promena mora post...
Cveće osvanulo u rupi na ulici u Nišu
22. 03. 2017.
Vozači i prolaznici na uglu Vizantijskog bulevara i Naserove u Nišu, nedaleko od TC Roda danas u čudu zastaju i zagledaju u veseli cvetni grm koji je nikao u rupi na ulici.

Prema nezvaničnim informacijama ovaj gest je delo građana koji su nedavno bokserskim rukavicama skrenuli pažnju na držače za zastave koji su pali i smetali u Dušanovoj ulici pa su oni vrlo br...
22. mart Svetski dan voda
22. 03. 2017.
22. mart u našoj zemlji poznat je kao praznik Mladenci. Međutim, ovaj dan ima širi značaj u svetu, jer se svake godine 22. marta obeležava Svetski dan voda. Taj dan je usvojen rezolucijom Ujedinjenih nacija u decembru 1992. godine i već od 1993. počeo je da se obeležava te je iz godine u godinu dobijao sve veći značaj.

Svaka godina donosi novi slogan koji ukazuje n...
Ako ne volite Messenger onda vam se neće dopasti nova promena na Facebooku
22. 03. 2017.
Da li vam je dosadila česta promena Facebook aplikacije? Taman se naviknemo na novi izgled ova društvena mreža nas uvede u nešto sasvim drugačije.

Ako delite ovo mišljenje onda vas sigurno neće obradovati vest da najnoviji apdejt za iOS sistem donosi drugačije komentare. Od sada će se prikazivati u oblačićima koji su isti kao oni u Messengeru i neće vi&...
Narodni običaj na MLADENCE
21. 03. 2017.
Danas je pravoslavni praznik poznat u narodu kao – Mladenci, a njega proslavljaju supružnici u prvoj godini braka , tačnije, oni koji su se  venčali posle 22. marta prethodne godine.  Na taj dan mladenci u svoj dom primaju goste, koji im donose poklone, a mlade domaćice pokazuju svoje umeće i spretnost.

Mladenci su posvećeni uspomeni na strad...
KONAČNO! U Niš je stiglo proleće
20. 03. 2017.
Posle hladne i duge zime proleće je konačno stiglo! Iako je zvanično ušetalo u 11 sati i 19 minuta već je sunčano jutro najavilo ovaj divni, dugoočekivani, dan.

Drveće je olistalo i procvetalo i njegove gole grane su dobile novu odeću, a iz zelene trave stidljivo vire male plave ljubičice i bele rade. Baš poput prirode, i naša tela su se probudila i dobil...
Nišlije kreirale virtuelnu šetnju kroz Sunnyville
20. 03. 2017.
Mlada start-up firma Fu2re (Future Reality Systems) iz Niša napravila je aplikaciju koja donosi potpuno inovativni vid prezentacije stambeno-poslovnih kompleksa, korišćenjem tehnologije virtuelne i proširene stvarnosti, u čemu su imali podršku jednog domaćeg građevinskog giganta.

Prvu aplikaciju zasnovanu na tehnologiji proširene i virtuelne ...