Pretražite poslovni adresar

Vesti

Pretrazivanje
Ključna reč:
Tropske destinacije za koje vam (ni)su potrebne vakcine
22. 11. 2017.
 

Za nezaboravan provod na putovanju neophodno je da ‘spakujete’ i dobro zdravlje , a pasoš za daleka putovanja koji to obezbeđuje jesu vakcine.  U nastavku pročitajte za koje tropske destinacije su Vam one potrebne, a gde možete ići bez brige o bolestima.

Niko od nas ne želi da brine o tome čime bi mogao da se zarazi tokom odmora, za...
Krakov - sjajna novogodišnja destinacija za mlade
21. 11. 2017.
Početak karnevalskog perioda u Krakovu tradicionalno obeležava Novogodišnje veče, u Poljskoj poznato kao Silvester , po svetom Silvesteru. Pogotovo ako je destinacija za Novu godinu Krakov. Grad na jugu Poljske koji inače odiše posebnim duhom i unikatnim stilom za doček Nove godine postaje još lepši, drugačiji i magičan do potpuno novih granica . Pogledajte za&s...
Saveti koji će vam pomoći pri iznajmljivanju apartmana u Nišu
14. 11. 2017.
Iznajmljivanje apartmana je postalo sve popularnije, posebno ako želite da se izdvojite za neku posebnu priliku, stan na dan je pravi izbor, jer je često veoma povoljan, a prilično luksuzan .

Apartmani u Beogradu su doživeli svoj procvat, a nakon prestonice, i Niš je otvorio tržište za iznajmljivanje apartmana na dnevnom nivou. Ukoliko ste prvi put u Ni&s...
NIJE TEŠKO BITI FIN: Danas je Svetski dan ljubaznosti
13. 11. 2017.
Pokušajte da se setite kada ste poslednji put nekome otvorili vrata, ustali starijoj gospođi u autobusu ili pustili nekoga ko je u žurbi da preko reda završi svoj posao... Takvo ponašanje je poželjno svaki dan, a posebno danas kada se obeležava Svetski dan ljubaznosti.

Ovaj "praznik" se obeležava na inicijativu Svetskog pokreta za ljubaznost, koji je u To...
NEMAŠTINA GA NATERALA DA NAPUSTI DOM: Dosta mi je svega, selim se u pećinu!
31. 10. 2017.


Milomir Mitrović (82) iz Kalne kod Knjaževca rešio da sa suprugom Gvozdenkom napusti oronulu kuću zbog prevelikih dažbina. Kad plate sve račune, od 15.000 dinara penzije ne ostane im gotovo ništa.

STARINA Milomir Mitrović iz Kalne kod Knjaževca "troši" devetu deceniju u trošnom kućerku, sa svojom životnom saputnicom Gvozdenkom (76). U ...
Danas je Sveti Luka, kakva li će biti zima
31. 10. 2017.
Vernici i Srpska pravoslavna crkva obeležavaju danas slavu Sveti Luka, u narodu poznatu kao Lučindan. Luka je jedan od četvorice jevanđelista i pisac je Jevanđelja po Luki i Dela apostolskih. Danas se slavi i Sveti Petar Cetinjski.

Praznik je u narodu poznat kao Lučindan i česta je slava srpskih pravoslavnih porodica, a vernici ga slave i kao iscelitelja i zaštitnika n...
Plač ove bebe oduševio je više od četiri miliona ljudi
23. 10. 2017.


Poslednjih nekoliko dana internetom kruži snimak bebe koja plače od sreće jer je prvi put čula glas svoje majke

 Devojčica Čarli rođena je gluva, a brzom intervencijom roditelja i lekara nabavljen je slušni aparat koji je već promenio njen život i celom svetu pokazao reakciju koja je mnoge naterala na suze.

Č...
Ovo je idealno mesto za ljudske kolonije na Mesecu (Video)
21. 10. 2017.
Naučnici se već godinama pitaju da li bi tamna udubljenja na Mesecu zapravo mogla biti ulazi u ogromne pećine koje je davno napravila lava koja se odlivala.

Naučnici iz Japana i SAD došli su do novog dokaza koji potvrđuje ove pretpostavke, što je dobra vest za one koji traže pogodno i sigurno mesto za život na Mesecu.

Novo istraživanje objavljeno u...
Kako vozom stići od Niša do Atine?
19. 10. 2017.
Kada putujemo u Grčku, najčešće se odlučujemo za automobil, ako je u sopstvenoj režiji, ili autobus, ako se ide preko agencije ili ako automobil jednostavno nije dostupan.

Voz je odličan izbor za putovanja van sezone: nema ni gužve, ni vrućine, a cene su niže; sem toga, neko drugi misli na vožnju, a vi se možete opustiti.Kad se slavi Nova...
Putinov smeh na sastanku hit na internetu (VIDEO)
17. 10. 2017.
Ruski predsednik Vladimir Putin osvojio je društvene mreže svojom reakcijom na  lapsus u izjavi ministra poljoprivrede Aleksandra Tkačova.

Na sastanku ruskih političara u Voronježu Tkačov je govorio o tome kako Nemačka na godišnjem nivou izveze tri miliona tona svinjskog mesa, prenosi “ Sputnjik ”.

„Godišn...