Pretražite poslovni adresar

Vesti

Pretrazivanje
Ključna reč:
Čarobni zvuci kontrabasa - Koncert Save Pavlića
22. 05. 2017.
Koncert Save Pavlića, studenta kontrabasa u klasi mr Ljubinka Lazića, uz klavirsku saradnju Senke Simonović, održaće se u utorak 23. maja sa početkom u 20 časova u Koncertno-izložbenom prostoru FU (Knjaževačka 2a).

Na programu su sonata za kontrabas i klavir e moll, op.6 Adolfa Mišeka i Koncert za kontrabas i orkestar, h moll, br.2 Đovanija Botesinija. Detaljan progr...
Premijera interaktivne dečije predstave Začarana šuma
19. 05. 2017.
Dečija interaktivna predstava   "Začarana šuma" biće premijerno izvedena 1. juna u sali bioskopa Kupina, sa početkom od 18:30 sati.

Tema predstave je ekologija i očuvanje prirode. U predstavi dva junaka Stanko i Janko susreću se sa nevidljivim neprijateljem koji pokušava da zagadi šumu u kojoj žive. Uz atraktivne kostime, puno smeha, hrabrosti i vi...
Mama koja vežba je srećna mama - Vežbajmo zajedno
18. 05. 2017.
Centar za mame Niš u nedelju, 21. maja od 12 časova na prostorima platoa Tvrđave (u slučaju loših vremenskih uslova u Aerobik i fitnes klubu “NIA”) organizuje besplatnu radionicu “Mama koja vežba je srećna mama - Vežbajmo zajedno”.

Vežbe su namenjene trudnicama, porodiljama i mama sa decom, a sam cilj radionice jeste podizanje svesti žena ko...
TeatArt u Noći muzeja
17. 05. 2017.
Narodno pozorište u Nišu će se ove godine svojim programima pridružiti manifestaciji „Noć muzeja“ i tako još jednom podsetiti i na svoj jubilej 130 godina postojanja.

Program se sastoji iz više segmenata i trajaće od 21h do ponoći. U foajeima pozorišta, biće izložena postavka pozorišnih fotografija Dušana Mitića Cara, ...
„SVE BAŠ SVE“ U BIOSKOPU CINEPLEXX NIŠ
15. 05. 2017.
Teens Night  uz film „ Sve baš sve”  zakazan je  za četvrtak, 18. maj , sa početkom  u 20 časova  u bioskopu Cineplexx Niš. Karte za ovu neodoljivu ljubavnu priču su uveliko u prodaji.

Nezaboravno veče uz pravo romantično osveženje u svetu filmova i poklone iznenađenja očekuje sve posetioce. U okviru Teens night događaja&nbs...
Humanitarna "Biciklijada" Gimnazije “Svetozar Marković”
12. 05. 2017.
Učenici Gimnazije “Svetozar Marković” još jednom su pokazali svoju humanu stranu. Nakon akcije prikupljanja novčanih sredstava za porodicu tragično nastrade prijateljice i njenog brata blizanca, ovog vikenda organizuju “Biciklijadu”.

U želji da se ukaže na veliki značaj fizičke aktivnosti na zdravlje čoveka gimnazijalci pozivaju sve zainteresovane ...
Gde za vikend? (12. i 13. maj)
11. 05. 2017.
PETAK 12.5

Klub Feedback:  Veliki Prezir , od 22h Pivnica Labeerint:   String Art , od 22h

Process Vipbar:  Gentlemen’s night , od 22h

Liv Café:   Filthy Kid & Mande , od 23h

Cubo Club:   Friday Lo Co Night’s & Sandrino Band , od 23h

Klub Scena:  Nic Lawyer ...
MENSA: Testiranje inteligencije u Nišu
11. 05. 2017.
U nedelju, 14. maja sa početkom od 10 h u Gimnaziji Bora Stanković u Nišu biće organizovano Mensa testiranje.

Testiranju mogu pristupiti osobe koje nisu izlazile na Mensin test prethodnih godinu dana i kojima je ovo jedan od ukupno tri pokušaja. Osobe moraju imati punih 17 godina ili više.

Cena testiranja:

- zaposleni 1.000,00 d...
Počinje četvrti Međunarodni festival stripa u Nišu
11. 05. 2017.
Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Medijana a u organizaciji Udruženja ljubitelja stripa “Branko Plavšić” danas u Nišu počinje Četvrti međunarodni festival stripa “Medijana Nifest 2017”.

“Uz brojne kulturne manifestacije na području Gradske opštine Medijana dodali smo još jednu - Festival stripa. Nadam se da će n...
Niš iz sasvim drugog ugla - Izložba fotografija NG "Ni Foto"
10. 05. 2017.
U petak, 12. maja u 18 sati u sali Oficirskog doma, biće otvorena završna izložba fotografija neformalne grupe “Ni Foto” u okviru projekta “nifoTurizam”. Pored fotografija stalnih članova NG “Ni foto”, biće izložene i fotografije polaznika foto radionice i učesnika na projektu.

Posetioci će moći da vide odlične radove koji predstavljaju...