Pretražite poslovni adresar

09. 11. 2017.

10. WPNis meetup - Niš

10. WPNis meetup - Niš

Preporučite prijateljima

Došlo je vreme za novi Meetup, koji predstavlja svojevrsni mali uspeh, 10-ti put kako se družimo, uspeli smo da napravimo kontinuitet, naravno uz vašu pomoć i pomoć puno prijatelja do sada.

Uz standardna dva predavanja, ovog puta smo za vas spremili i nešto novo! :)

Po prvi put ćemo na jednom Meetup-u izvesti Light Talk, to su kratka usmerena predavanja od po 15min sa akcentom na brzo i razumljivo prezentovanje teme. Pored predavača iz drugih zemalja, od sada pa na dalje ćemo pokušati da ispratimo i ovaj trend, i voleli bismo da se i neko od vas uključi i podeli neku interesantnu temu sa svima.

Predavanja (30min)
1. Aleksandar Savković (GoDaddy Pro) - Kako zaposliti pravu osobu na pravo mesto i kako biti prava osoba
2. Artur Fidelus (Better Collective) - Workshop: Creating a basic WordPress Plugin

Light Talk Predavanja (15min)
1. Vladimir Ranđelović (GoDaddy Pro) - Odnosi sa korisnicima
2. Nikola Cvijanović - Freelancer - upWork Tips and Tricks - go from Zero to Hero

Ulaz je besplatan, ali je prijava obavezna na linku ispod. Molimo vas za RSVP.
https://www.meetup.com/wordpress-nis/events/244861451/

Kao i uvek, hvala prijateljima na podršci

Druženja su potpuno neprofitna i ne bi bila na ovom nivou bez naših prijatelja koji nas podržavaju i zalažu se za to. Veliko hvala Deli prostoru za kreativno delovanje, Jugofarmu, Media Steam-u i Better Collective-u na podršci u organizovanju desetog okupljanja.

Proširimo #WPNis zajednicu

Ukoliko želite da doprinesete da #WPNiš zajednica postane još bolja i ako neko od vas želi da se uključi i podeli neku interesantnu temu sa svima, javite se na grupi na meetup.com sajtu i Facebook grupi. Verujemo da svi možemo da doprinesemo jačanju WordPress zajednice u Nišu i Srbiji i želimo da čujemo vaše ideje u vezi budućih događaja, predavanja i radionica.

Četvrtak 16.11.2017 od 18.30h do 21.30h Davidova 2, 18000 Niš

Vidimo se!

pregledano: 179 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

Svako treće preduzeće posluje u sivoj zoni

Obim sive ekonomije smanjen je prethodnih pet godina među registrovanom privredom sa 21,2 na 15,4 odsto BDP-a, ali i dalje svako treće preduzeće posluje u sivoj zoni, čemu značajno doprinose neregistrovane firme koje čine više od 17 odsto ukupnog broja privrednih subjekata, pokazala je analiza Siva ekonomija u Srbiji 2017.", koju je predstavio NALED.
Analizu je sproveo NALED uz…
Detaljnije

Dan socijalne pravde: Stopa siromaštva u Srbiji 25,5 odsto

U svetu se danas obeležava Dan socijalne pravde, posvećen borbi protiv siromaštva, nezaposlenosti i pružanju jednakih šansi za sve.
Zasnovana na principima jednakosti, uvažavanja različitosti i zaštite ljudskih prava u svim područjima života, socijalna pravda predstavlja osnovni preduslov za ostvarivanje mirnog i prosperitetnog života svih građana u drštvu,…
Detaljnije

Bez vode više ulica u centru Niša

Usled kompleksnog kvara na vodovodnoj mreži na uglu ulica Lole Ribara i 7. jula predviđeni su radovi terenskih ekipa vodovodnog preduzeća "Naissus" u utorak 20.02.2018. god.
U vremenu od 8 do 15 sati biće obustavljeno vodosnabdevanje u više ulica: Orlovića Pavla, Mačvanskoj, delu ulice Lole Ribara, delu Sedmog jula, bez vode biće i deo Milentijeve i deo Jeronimove ulice prema…
Detaljnije

Počeo Veliki post

Veliki post, ili Vaskršnji počeo je ponedeljak 19. februara i završava se u nedelju 8.aprila na dan Vaskrsa .
Najvažniji je posni period u toku godine i njegov osnovni zadatak jeste da vernike telesno i duševno pripremi za praznik Vaskrsenja Hristovog. To je ujedno i najstrožiji post Crkve i obavezan je za sve hrišćane.
Vreme kada treba…
Detaljnije

Posao za mlade: Kako do posla bez bogatog radnog iskustva?

Zapošljavanje ne počinje tek nakon završetka školovanja, mladi moraju da budu informisaniji i aktivniji kada je reč o zapošljavanju, nemaju podršku okoline, te se retko odlučuju za pokretanje sopstvenog biznisa  – neki su od zaključaka tribine  Kapital magazina o zapošljavanju mladih.
Ovom tribinom završen je…
Detaljnije