Pretražite poslovni adresar

05. 12. 2017.

DRAMA U NIŠU: Zapalili pasat, izgoreo i golf

DRAMA U NIŠU: Zapalili pasat, izgoreo i golf

Preporučite prijateljima

Dva automobila izgorela su juče ujutru u najverovatnije podmetnutom požaru u Ulici Milenka Hadžića kod broja 2 u niškom naselju Trošarina.

Prema prvim informacijama, meta piromana bio je „folksvagen pasat“, ali se vatra proširila i na „golf 1“ koji je bio parkiran u neposrednoj blizini.

Dragan Mladenović, stanar zgrade na čijem je parkiralištu došlo do paljevine, kaže da ga je probudila pucnjava guma.

- Oko jedan sat iza ponoći iz sna me je trgao jak prasak. Istrčao sam i video da gore dva vozila, plamen je bio ogroman. Radnik sa obližnje pijace je pozvao policiju i vatrogasce a ja sam otrčao da probudim komšiju čiji je „golf“ goreo. Međutim, on nije čuo zvonjavu, tako da je tek jutros saznao da je ostao bez automobila - priča Mladenović. Dodaje i da je vlasnik „folksvagena“ takođe njegov komšija.

- Znam da živi u susednoj zgradi, ali ne znam ništa više o njemu - rekao je svedok.

V. M., vlasnik „golfa“, očajan je zbog skoro totalne štete na svom automobilu.

- Tek jutros sam saznao da sam ostao bez auta. To mi je bilo jedino vozilo, drugo ne mogu da kupim. Ne znam šta ću s njim, ne isplati mi se da ga popravljam jer će me više koštati popravka nego što su kola vredna. Našao sam se u problemu ni kriv ni dužan, samo zato što mi je auto bio parkiran kraj tog „folksvagena“ - vajka se ovaj Nišlija.

Za poslednjih dvadesetak dana u Nišu je zapaljeno šest vozila, među kojima i auto zamenika gradonačelnika Miloša Banđura i direktora JP „Tržnica“ Gorana Đorđevića.


Kurir / D. K.

Foto: M.M.

Autor: Foto: M.M.
pregledano: 362 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

Dvojica huligana usred časa granama prebili dvoje đaka III/3 niške gimnazije

Nečuveno divljaštvo se juče dogodilo u Gmnaziji “9. Maj” u Nišu kada su dvojica momaka oko 18 sati ušla na peti čas hemije, a onda naočigled profesora počeli granama da udaraju jednog dečaka III/3 odeljenja. Profesor je pokušao da smiri ovu dvojicu, ali se to desilo tek kada su se sjatili ostali profesori iz zbornice i jedinice policije.
Detaljnije

Vilin grad - Bioskopski program od 14. do 20. decembra

Radni dani
Star Wars: Poslednji Džedaji
Star Wars: Poslednji Džedaji 4K
Star Wars: Poslednji Džedaji 3D                           
Ferdinand
Ferdinand 3D               


19:00 Detaljnije

Elektronska faktura validna bez pečata i potpisa

Računovodstvene isprave, uključujući i fakture, ubuduće više neće morati da se štampaju, niti da sadrže pečat i potpis, odlučila je danas Vlada Srbije.
Kako se navodi u saopštenju, ministar finansija Dušan Vujović i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić potpisali su Objašnjenje u vezi sa izdavanjem i knjiženjem računa (faktura) u…
Detaljnije

Nova bankarska garancija za naselje Novi Niš - Prvi stanovi do kraja 2018?

Kako bi se osigurali da će američka kompanija Clean Earth Capital do 2021. godine završiti projekat Novi Niš, Grad treba da potpiše sa investitorom novu bankarsku garanciju, na osnovu aneksa ugovora kojim je predviđeno da prvi stanovi na prostoru bivše kasarne Bubanjski heroji treba da budu gotovi do kraja 2018, kaže Milan Ranđelović iz Kancelarije za lokalni…
Detaljnije

Repertoar bioskopa Cineplexx Niš za period od 14. do 20. decembra

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva  nova naslova i jedna pretpremijera:

Star Wars: Poslednji Džedaji  2D i 3D - U osmoj epizodi Star Warsa, koju je napisao i režirao Rajan Džonson i koja nastavlja priču započetu u filmu „Star Wars – Buđenje Sile“, ponovo ćemo videti  Marka Hamila ,  Keri Fišer ,  Adama Drajvera , …
Detaljnije