Pretražite poslovni adresar

16. 07. 2017.

Koncert Omladinske filharmonije na Bubnju pomera se za sutra od 20h

Koncert Omladinske filharmonije na Bubnju pomera se za sutra od 20h

Preporučite prijateljima

Zbog vremenskih prilika besplatni koncert na otvorenom “Muzikom za ljubav i mir u svetu” u izvođenju Omladinske filharmonije Naissus, odlaže se za ponedeljak 17. jul od 20 sati.

Organizatori su se do poslednjeg trenutka pripremali za koncert, nadajući se poboljšanju vremenskih prilika, ali je pre pola sata donesena odluka da se koncert pomeri za jedan dan.

Planirano je da 65 članova Omladinske filharmonije izvedu četiri operske arije i isto toliko instrumentalnih dela. Filharmoniju predvodi maesto Zoran Andrić.

Specijalni gosti biće meksički sopran Naivi Martinez i sopran Zorica Belić.

Koncert će biti zabeležen u HD formatu, a snimaće ga 6 kamera.

Besplatan prevoz za publiku od Trga kralja Aleksandra

Za sve koji žele da poete koncert biće organizovan bespatan autobuski prevoz na svakih 10 minuta do Bubnja i to sat vremena pre početka koncerta sa Trga kralja Aleksandra, a isti prevoz će publiku i vraćati s koncerta do centra grada.

pregledano: 866 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

ŠOK u Nišu: Otišla na groblje, umalo se nije onesvestila kada je ugledala ovo!

Lopovi su ukrali nadgrobnu ploču s grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija Velimir Veličković.

Na Novom groblju u Nišu sa grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija , lopovi su ukrali nadgrobnu ploču.
Krađu je prva na Novom groblju u Nišu otkrila njegova ćerka Jasmina Ilić, koja je slučaj…
Detaljnije

Otvoren 54. Sajаm knjiga u Nišu

U hali Čair u Nišu počeo je 54. Sajam knjiga i grafika pod sloganom „Pohvala knjizi“. Izlagačima i posetiocima prvog dana sajma, na otvaranju, obratio se akademik Milosav Tešić.
Niški sajam knjiga, 54. po redu, svečano je otvorio akademik Milosav Tešić koji je ovom prilikom rekao da je knjiga najplemenitije i najdugovečnije delo čovečanstva i da…
Detaljnije

PRIJAVLJENA EPIDEMIJA Male boginje i u Nišu

Institut za javno zdravlje u Nišu prijavio je danas epidemiju malih boginja na Klinici za dečije interne bolesti Kliničkog centra u tom gradu.
Kako je iz KC Niš saopšteno, kod tri pacijenta koji su tamo hospitalizovani, dokazana je uzročnik bolesti na osnovu laboratorijskih rezultata Instituta za virusologiju "Torlak".
"Preduzete su sve mere za suzbijanje…
Detaljnije

Besplatni promo čas obuke digital marketing menadžer !!!

Novo u Nišu! Postani Digital Marketing Menadžer. Jedno od svetski najtraženijih zanimanja. Savladajte tajne reklamiranja na Fejsbuku Guglu, Instagramu. Naučite da napravite web sajt. Nije potrebno nikakvo predznanje.
Očekujemo vas, prijave za besplatni promo čas u inbox ili na telefon 065 50 100 55 .
24.11.2017 od 19.oo - 20.30h Eduka plus Obrenovićeva 2/23
Detaljnije

Bioskop Vilin Grad - program od 23. do 29. novembra

Radni daniLiga pravde                                                                Liga pravde 3D Stig’o ćale 2 Ubistvo u Orijent ekspresu Ubistvo svetog jelena Vau Vau Zvezda 3D…
Detaljnije