Pretražite poslovni adresar

16. 07. 2017.

Koncert Omladinske filharmonije na Bubnju pomera se za sutra od 20h

Koncert Omladinske filharmonije na Bubnju pomera se za sutra od 20h

Preporučite prijateljima

Zbog vremenskih prilika besplatni koncert na otvorenom “Muzikom za ljubav i mir u svetu” u izvođenju Omladinske filharmonije Naissus, odlaže se za ponedeljak 17. jul od 20 sati.

Organizatori su se do poslednjeg trenutka pripremali za koncert, nadajući se poboljšanju vremenskih prilika, ali je pre pola sata donesena odluka da se koncert pomeri za jedan dan.

Planirano je da 65 članova Omladinske filharmonije izvedu četiri operske arije i isto toliko instrumentalnih dela. Filharmoniju predvodi maesto Zoran Andrić.

Specijalni gosti biće meksički sopran Naivi Martinez i sopran Zorica Belić.

Koncert će biti zabeležen u HD formatu, a snimaće ga 6 kamera.

Besplatan prevoz za publiku od Trga kralja Aleksandra

Za sve koji žele da poete koncert biće organizovan bespatan autobuski prevoz na svakih 10 minuta do Bubnja i to sat vremena pre početka koncerta sa Trga kralja Aleksandra, a isti prevoz će publiku i vraćati s koncerta do centra grada.

pregledano: 762 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

VELIKA AKCIJA RYANAIR-a

Preko 500.000 sedišta po ceni već od 14,99 evra za period putovanja od septembra do januara.
Iskroristite ovu promo akciju do sutra u po noć i letite jeftino sa Vašeg aerodroma, aerodrom Niš Konstantin Veliki!
Detaljnije

Niš ove godine isplatio 1,4 miliona dinara zbog ujeda pasa

Od početka godine gradska komisija Niša za mirno rešavanje sporova odobrila je isplatu iz budžeta grada skoro 1,4 miliona dinara na ime odštete građanima zbog ujeda pasa i mačaka i padova na javnim površinama, izjavio je za Betu gradski većnik i predsednik te komisije Saša Živić.
Prema njegovim rečima, potraživanja građana na ime odštete…
Detaljnije

Zašto Romi idu u Jehovine svedoke?

Šezdesetak niških Roma spada u malu zajednicu Jehovinih svedoka u Nišu. Od njih ćete čuti da su tu pronašli „istinu“, ali i utočište od prezira. Iako mirni u uglađeni, Jehovini svedoci su isključivi po pitanju religije.
Tihi i Nada Ristov žive u jednoj od niških romskih mahala. Njihova kuća izgleda gotovo isto kao i…
Detaljnije

Nišvil - SATNICA NASTUPA, MAIN, EARTH & SKY STAGE

Earth and Sky stage je najveći stage na Nišville Jazz festivalu. Na samom stage se nalaze dve bine i 7000 mesta za sedenje. Eart/Sky stage je najpoznatiji stage Nišvilla na kome su nastupala najveća imena koja su bili izvođači na Nišvillu – Neki od najpoznatijih   Solomon Burke, Tom Harrell, Richard Galliano, Benny Golson, Randy Brecker, Miroslav Vitous, John…
Detaljnije

PMF proslavio Niški univerzitet, a uslovi u kojima rade...

Na jednoj od najznačajnijih listi za rangiranje univerziteta u svetu, prestižnoj Šangajskoj listi, našao se prvi put i niški Univerzitet, i to zahvaljujući profesorima matematike na Prirodno-matematičkom fakultetu.
Taj fakultet zbog prostornih problema, inače, godinama upisuje tek 50 studenata, ali je, kako kažu, jedini problem koji nemaju - kadrovski, što…
Detaljnije