Pretražite poslovni adresar

16. 07. 2017.

Koncert Omladinske filharmonije na Bubnju pomera se za sutra od 20h

Koncert Omladinske filharmonije na Bubnju pomera se za sutra od 20h

Preporučite prijateljima

Zbog vremenskih prilika besplatni koncert na otvorenom “Muzikom za ljubav i mir u svetu” u izvođenju Omladinske filharmonije Naissus, odlaže se za ponedeljak 17. jul od 20 sati.

Organizatori su se do poslednjeg trenutka pripremali za koncert, nadajući se poboljšanju vremenskih prilika, ali je pre pola sata donesena odluka da se koncert pomeri za jedan dan.

Planirano je da 65 članova Omladinske filharmonije izvedu četiri operske arije i isto toliko instrumentalnih dela. Filharmoniju predvodi maesto Zoran Andrić.

Specijalni gosti biće meksički sopran Naivi Martinez i sopran Zorica Belić.

Koncert će biti zabeležen u HD formatu, a snimaće ga 6 kamera.

Besplatan prevoz za publiku od Trga kralja Aleksandra

Za sve koji žele da poete koncert biće organizovan bespatan autobuski prevoz na svakih 10 minuta do Bubnja i to sat vremena pre početka koncerta sa Trga kralja Aleksandra, a isti prevoz će publiku i vraćati s koncerta do centra grada.

pregledano: 826 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

Danas je Mala Gospojina

Srpska pravoslavna crkva slavi Rođenje Presvete Bogorodice. Praznik je u narodu poznat kao Mala Gospojina i ubraja se u 36 velikih praznika u crkvenom kalendaru obeleženih crvenim slovom.
Roditelji Presvete Bogorodice Joakim i Ana živeli su u Nazaretu pobožno. Ćerku Mariju dobili su u poznim godinama, posle pet decenija braka.
Najveći srpski srednjovekovni zadužbinar kralj…
Detaljnije

Stiže nam jesen

Jesen počinje u petak, 22. septembra, u 22 sata i 2 minuta, a u isto vreme za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje proleće, saopštilo je Astronomsko društvo "Ruđer Bošković".
Jesen će trajati 91 dan, odnosno do 21. decembra u 17 sati 27 minuta kada će početi zima.
Dan kada počinje jesen je 265. dan u ovoj godini, a do kraja godine ostaće…
Detaljnije

Nedelju dana japanske kulture u Nišu

Ljubitelji zemlje izlazećeg sunca mogu da učestvuju u sada već tradicionalnoj manifestaciji Japanniš koja se ove godine biti održana od 2. do 8. oktobra u Univerzitetskoj biblioteci Nikola Tesla, sa temom Bushido – put ratnika.
Pored seminara japanskog jezika, posetioci će moći da vide i izložbe fotografija, origami radova i tradicionalnog japanskog…
Detaljnije

Vilin grad - Bioskopski program od 21. do 27. septembra

Bioskopski program od 21. do 27. septembra
Radni dan  
Viktorija i Abdul
Kingsman: Zlatni krug                                    
Ponovo kod kuće 
To
Lego Ninjago Film 3D
Mali Bigfut 3D Detaljnije

Dva udesa, šest povređenih

Na ulicama Niša povređeno je šest muškaraca u dve saobraćajne nezgode u protekla 24 časa, saopštavaju iz niške Hitne pomoći.
Tri muškarca povređena su sinoć nešto pre 20 časova u sudaru automobila i kamiona na Bulevaru 12. februar, a tri su povređena juče oko 14 časova u sudaru vozila na putu Gornja Trnava - Gornja Toponica.

Detaljnije