Pretražite poslovni adresar

13. 09. 2017.

Lena Kovačević peva u Nišu za nabavku mobilnog inkubatora

Lena Kovačević peva u Nišu za nabavku mobilnog inkubatora

Preporučite prijateljima

Pevačica Lena Kovačević, nastupiće 22. septembra na Letnjoj pozornici, u niškoj Tvrđavi, na humanitarnom koncertu, kako bi se, od prodatih karata, prikupila sredstva za kupovinu mobilnog inkubatora za bebe.

U svakih sto beba koje se rode u Kliničkom centru u Nišu, najmanje jednoj je potreban prevoz na dalji medicinski tretman u Beograd.

S obzirom da postoji samo jedan mobilni inkubator, u situacijama kada je na primer dvema bebama potreban transport, jedna mora da čeka na povratak postojećeg inkubatora, što je rizično i može da dramatično pogorša bebino zdravlje i umanji šanse za uspešan oporavak.

Zbog toga je Rotaract klub Centar, organizator koncerta poziva sve Nišlije koje su u mogućnosti da pomognu, da dođu i sa Lenom Kovačević pevaju za našu decu a kupovinom karte po ceni od 600 dinara daju svoj doprinos ovoj važnoj akciji. Za uspeh akcije je, kažu, potreban odziv samo 1% stanovnika Niša.

Karte za humanitarni koncert mogu se kupiti u Turističkoj organizaciji Niša, na tri lokacije u gradu: Vožda Karađorđa 7, Obrenovićeva 38 i na ulazu u Tvrđavu.


pregledano: 791 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

Bez vinjeta u Srbiji

Mnogi vozači priželjkuju vinjete i na srpskim drumovima, ali ovaj vid plaćanja putarine neće zaživeti u bliskoj budućnosti.
U Nacrtu zakona o putevima, čija je javna rasprava počela pre nekoliko dana, predloženo je da se putarina plaća u iznosu koji se utvrđuje u zavisnosti od kategorije vozila i dužine pređene deonice javnog puta, što znači po pređenom kilometru .
U…
Detaljnije

Uhapšena bivša direktorka niškog Doma učenika srednjih škola

Zbog sumnje da je izvršila krivično delo produženo primanje mita niška policija privela je poresku inspektorku S. P. iz Niša.
Kako „Novosti“ saznaju reč je o Sandri Popović, bivšoj direktorki Doma učenika srednjih škola. 
Ona je navodno kao poreski inspektor tražila poklone da ne bi kontrolisala pojedine niške…
Detaljnije

Povoljni zajmovi za privrednike u Nišu

U okviru Programa lokalnog ekonomskog razvoja Grada Niša za 2017. godinu, koji realizuje Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte Grada Niša, upućen je javni poziv bankama zainteresovanim za kratkoročno kreditiranje privrednih subjekata sa teritorije Grada Niša, uz učešće Grada kroz subvencionisanje kamate na kredite za nabavku obrtnih sredstava,…
Detaljnije

Pljačka u centru Niša

Preteći prodavcu nožem, nepoznato lice opljačkalo je market „Ideu“ u Nišu, odnevši pazar od 300.000 dinara.
Pljačka se desila 17. septembra rano ujutru u Ulici kralja Stefana Prvovenčanog u centru Niša, kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu.
I dalje se radi na otkrivanju pljačkaša, protiv koga je podneta krivična prijava.…
Detaljnije

Niš dobija koncertnu dvoranu

U Nišu bi u narednih pet godina trebalo da bude izgrađena koncertna dvorana sa 1.000 do 1.200 mesta i površine nekoliko hiljada kvadrata, najavio je danas u našem gradu ministar kulture i informisanja, Vladan Vukosavljević.
"Pored koncertne dvorane u tom objektu bi se nalazila i pozorišna scena i galerija u prizemlju" , rekao je Vukosavljević na skupu…
Detaljnije