Pretražite poslovni adresar

13. 09. 2017.

Lena Kovačević peva u Nišu za nabavku mobilnog inkubatora

Lena Kovačević peva u Nišu za nabavku mobilnog inkubatora

Preporučite prijateljima

Pevačica Lena Kovačević, nastupiće 22. septembra na Letnjoj pozornici, u niškoj Tvrđavi, na humanitarnom koncertu, kako bi se, od prodatih karata, prikupila sredstva za kupovinu mobilnog inkubatora za bebe.

U svakih sto beba koje se rode u Kliničkom centru u Nišu, najmanje jednoj je potreban prevoz na dalji medicinski tretman u Beograd.

S obzirom da postoji samo jedan mobilni inkubator, u situacijama kada je na primer dvema bebama potreban transport, jedna mora da čeka na povratak postojećeg inkubatora, što je rizično i može da dramatično pogorša bebino zdravlje i umanji šanse za uspešan oporavak.

Zbog toga je Rotaract klub Centar, organizator koncerta poziva sve Nišlije koje su u mogućnosti da pomognu, da dođu i sa Lenom Kovačević pevaju za našu decu a kupovinom karte po ceni od 600 dinara daju svoj doprinos ovoj važnoj akciji. Za uspeh akcije je, kažu, potreban odziv samo 1% stanovnika Niša.

Karte za humanitarni koncert mogu se kupiti u Turističkoj organizaciji Niša, na tri lokacije u gradu: Vožda Karađorđa 7, Obrenovićeva 38 i na ulazu u Tvrđavu.


pregledano: 838 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

ŠOK u Nišu: Otišla na groblje, umalo se nije onesvestila kada je ugledala ovo!

Lopovi su ukrali nadgrobnu ploču s grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija Velimir Veličković.

Na Novom groblju u Nišu sa grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija , lopovi su ukrali nadgrobnu ploču.
Krađu je prva na Novom groblju u Nišu otkrila njegova ćerka Jasmina Ilić, koja je slučaj…
Detaljnije

Otvoren 54. Sajаm knjiga u Nišu

U hali Čair u Nišu počeo je 54. Sajam knjiga i grafika pod sloganom „Pohvala knjizi“. Izlagačima i posetiocima prvog dana sajma, na otvaranju, obratio se akademik Milosav Tešić.
Niški sajam knjiga, 54. po redu, svečano je otvorio akademik Milosav Tešić koji je ovom prilikom rekao da je knjiga najplemenitije i najdugovečnije delo čovečanstva i da…
Detaljnije

PRIJAVLJENA EPIDEMIJA Male boginje i u Nišu

Institut za javno zdravlje u Nišu prijavio je danas epidemiju malih boginja na Klinici za dečije interne bolesti Kliničkog centra u tom gradu.
Kako je iz KC Niš saopšteno, kod tri pacijenta koji su tamo hospitalizovani, dokazana je uzročnik bolesti na osnovu laboratorijskih rezultata Instituta za virusologiju "Torlak".
"Preduzete su sve mere za suzbijanje…
Detaljnije

Besplatni promo čas obuke digital marketing menadžer !!!

Novo u Nišu! Postani Digital Marketing Menadžer. Jedno od svetski najtraženijih zanimanja. Savladajte tajne reklamiranja na Fejsbuku Guglu, Instagramu. Naučite da napravite web sajt. Nije potrebno nikakvo predznanje.
Očekujemo vas, prijave za besplatni promo čas u inbox ili na telefon 065 50 100 55 .
24.11.2017 od 19.oo - 20.30h Eduka plus Obrenovićeva 2/23
Detaljnije

Bioskop Vilin Grad - program od 23. do 29. novembra

Radni daniLiga pravde                                                                Liga pravde 3D Stig’o ćale 2 Ubistvo u Orijent ekspresu Ubistvo svetog jelena Vau Vau Zvezda 3D…
Detaljnije