Pretražite poslovni adresar

13. 09. 2017.

Lena Kovačević peva u Nišu za nabavku mobilnog inkubatora

Lena Kovačević peva u Nišu za nabavku mobilnog inkubatora

Preporučite prijateljima

Pevačica Lena Kovačević, nastupiće 22. septembra na Letnjoj pozornici, u niškoj Tvrđavi, na humanitarnom koncertu, kako bi se, od prodatih karata, prikupila sredstva za kupovinu mobilnog inkubatora za bebe.

U svakih sto beba koje se rode u Kliničkom centru u Nišu, najmanje jednoj je potreban prevoz na dalji medicinski tretman u Beograd.

S obzirom da postoji samo jedan mobilni inkubator, u situacijama kada je na primer dvema bebama potreban transport, jedna mora da čeka na povratak postojećeg inkubatora, što je rizično i može da dramatično pogorša bebino zdravlje i umanji šanse za uspešan oporavak.

Zbog toga je Rotaract klub Centar, organizator koncerta poziva sve Nišlije koje su u mogućnosti da pomognu, da dođu i sa Lenom Kovačević pevaju za našu decu a kupovinom karte po ceni od 600 dinara daju svoj doprinos ovoj važnoj akciji. Za uspeh akcije je, kažu, potreban odziv samo 1% stanovnika Niša.

Karte za humanitarni koncert mogu se kupiti u Turističkoj organizaciji Niša, na tri lokacije u gradu: Vožda Karađorđa 7, Obrenovićeva 38 i na ulazu u Tvrđavu.


pregledano: 855 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

Dan socijalne pravde: Stopa siromaštva u Srbiji 25,5 odsto

U svetu se danas obeležava Dan socijalne pravde, posvećen borbi protiv siromaštva, nezaposlenosti i pružanju jednakih šansi za sve.
Zasnovana na principima jednakosti, uvažavanja različitosti i zaštite ljudskih prava u svim područjima života, socijalna pravda predstavlja osnovni preduslov za ostvarivanje mirnog i prosperitetnog života svih građana u drštvu,…
Detaljnije

Bez vode više ulica u centru Niša

Usled kompleksnog kvara na vodovodnoj mreži na uglu ulica Lole Ribara i 7. jula predviđeni su radovi terenskih ekipa vodovodnog preduzeća "Naissus" u utorak 20.02.2018. god.
U vremenu od 8 do 15 sati biće obustavljeno vodosnabdevanje u više ulica: Orlovića Pavla, Mačvanskoj, delu ulice Lole Ribara, delu Sedmog jula, bez vode biće i deo Milentijeve i deo Jeronimove ulice prema…
Detaljnije

Počeo Veliki post

Veliki post, ili Vaskršnji počeo je ponedeljak 19. februara i završava se u nedelju 8.aprila na dan Vaskrsa .
Najvažniji je posni period u toku godine i njegov osnovni zadatak jeste da vernike telesno i duševno pripremi za praznik Vaskrsenja Hristovog. To je ujedno i najstrožiji post Crkve i obavezan je za sve hrišćane.
Vreme kada treba…
Detaljnije

Posao za mlade: Kako do posla bez bogatog radnog iskustva?

Zapošljavanje ne počinje tek nakon završetka školovanja, mladi moraju da budu informisaniji i aktivniji kada je reč o zapošljavanju, nemaju podršku okoline, te se retko odlučuju za pokretanje sopstvenog biznisa  – neki su od zaključaka tribine  Kapital magazina o zapošljavanju mladih.
Ovom tribinom završen je…
Detaljnije

RHMZ upozorava: Snežni nanosi i mraz širom Srbije

Republički hidrometeorološki zavod izdao je danas upozorenje da se u toku noći, kao i u utorak i sredu u istočnim krajevima Srbije, očekuje formiranje snežnog pokrivača visine od 10 do 20 centimetara, lokalno i više.
Snežni talas stiže iz Sibira
U planinskim predelima dalje povećanje visine snežnog pokrivača i uz jak vetar stvaranje snežnih…
Detaljnije