Pretražite poslovni adresar

14. 11. 2017.

Leoni" raspisao konkurs za stipendiranje 15 niških studenata

Leoni

Preporučite prijateljima

Akademci završnih godina osnovnih i master studija Mašinskog, Elektronskog i Ekonomskog fakulteta u Nišu imaće priliku da dobiju stipendiju od kompanije Leoni.

Oni koji prođu konkurs, dobijaće od te kompanije po 20 hiljada dinara u narednih 10 meseci, a uslov je prosečna ocena iznad 8.5, poznavanje engleskog jezika, ali i obaveza da posle stipendiranja narednih 20 meseci rade za tu fabriku kablova.

Kako ističe zamenica generalnog direktora “Leonija” Aleksandra Pešić, konkurs koji će biti raspisan u ponedeljak, 13. novembra, a na njemu će biti dodeljeno 15 stipendija, 7 za Mašinski fakultet, 4 za Elektronski i 4 za Ekonomski.

“Cilj saradnje i potpisivanja ugovora sa fakultetima jeste ulaganje u naše najbolje studente koji će kasnije dobiti priliku da rade u našoj kompaniji. 

Pored stipendiranja, “Leoni” je prepoznao i druge metode saradnje sa visokoobrazovnim institucijam u vidu stručne prakse, budućih predavanja i upoznavanja studenata sa činjenicom šta kompanija radi, a biće im otvorena i vrata da mogu da vide naše proizvode i šta je to što mi radimo”, kaže Pešićeva.Kako dodaje, oni koji dobiju stipendiju, potpisuju ugovor kojim se obavezuju da će 20 meseci posle primanja stipendije imati obavezu da rade u toj kompaniji.

Ugovore sa dekanima navedena 3 fakulteta potpisao je generalni direktor Leonija u Srbiji Klemens Saks, koji je istakao da ta kompanija želi da bude ne samo najveća, već i da anjbolje posluje.

Kompanija “Leoni” pored Niša posluje pogone ima i u Prokuplju i Doljevcu, dok je najavljeno i otvaranje četvrte srpske fabrike kablova u Kraljevu.

Konkurs traje do 15. decembra.

pregledano: 193 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

ŠOK u Nišu: Otišla na groblje, umalo se nije onesvestila kada je ugledala ovo!

Lopovi su ukrali nadgrobnu ploču s grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija Velimir Veličković.

Na Novom groblju u Nišu sa grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija , lopovi su ukrali nadgrobnu ploču.
Krađu je prva na Novom groblju u Nišu otkrila njegova ćerka Jasmina Ilić, koja je slučaj…
Detaljnije

Otvoren 54. Sajаm knjiga u Nišu

U hali Čair u Nišu počeo je 54. Sajam knjiga i grafika pod sloganom „Pohvala knjizi“. Izlagačima i posetiocima prvog dana sajma, na otvaranju, obratio se akademik Milosav Tešić.
Niški sajam knjiga, 54. po redu, svečano je otvorio akademik Milosav Tešić koji je ovom prilikom rekao da je knjiga najplemenitije i najdugovečnije delo čovečanstva i da…
Detaljnije

PRIJAVLJENA EPIDEMIJA Male boginje i u Nišu

Institut za javno zdravlje u Nišu prijavio je danas epidemiju malih boginja na Klinici za dečije interne bolesti Kliničkog centra u tom gradu.
Kako je iz KC Niš saopšteno, kod tri pacijenta koji su tamo hospitalizovani, dokazana je uzročnik bolesti na osnovu laboratorijskih rezultata Instituta za virusologiju "Torlak".
"Preduzete su sve mere za suzbijanje…
Detaljnije

Besplatni promo čas obuke digital marketing menadžer !!!

Novo u Nišu! Postani Digital Marketing Menadžer. Jedno od svetski najtraženijih zanimanja. Savladajte tajne reklamiranja na Fejsbuku Guglu, Instagramu. Naučite da napravite web sajt. Nije potrebno nikakvo predznanje.
Očekujemo vas, prijave za besplatni promo čas u inbox ili na telefon 065 50 100 55 .
24.11.2017 od 19.oo - 20.30h Eduka plus Obrenovićeva 2/23
Detaljnije

Bioskop Vilin Grad - program od 23. do 29. novembra

Radni daniLiga pravde                                                                Liga pravde 3D Stig’o ćale 2 Ubistvo u Orijent ekspresu Ubistvo svetog jelena Vau Vau Zvezda 3D…
Detaljnije