Pretražite poslovni adresar

10. 08. 2017.

Međunarodni volonterski kamp „NiFoTurizam’17“ – izložba fotografija u gradskoj bašti

Međunarodni volonterski kamp „NiFoTurizam’17“ – izložba fotografija u gradskoj bašti

Preporučite prijateljima

Volonteri, uzrasta od 18 do 25 godina, njih 15 oro iz Italije, Španije, Rusije i Srbije učestvuju na međunarodnom volonterskom kampu NiFoTurizam, od 31. jula do 11. avgusta, koji organizuje udruženje „Zeleni ključ sa NiFoto kolektivom“ u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije a uz podršku Ministarstva omladine i sporta RS kroz program Mladi su zakon.  

Tokom 10 dana kampa volonteri su obilazili grad Niš, posebno okolinu, fotografisali grad, letnju festivalsku džez atmosferu kada je Niš sasvim drugačiji grad, grad koji obećava i ostavlja utisak grada sa veoma razvijenim turizmom, jer je u tim danima, prepun domaćih ali i stranih turista, koji su u porastu. Poseban akcenat smo stavili na okolinu grada Niša, sela i prirodne lepote, bogato kulturno istorijsko nasleđe i potencijalna izletnička mesta.

Rezultati njihovog rada biće prikazani na izložbi fotografija, u četvrtak 10.avgusta, u gradskoj bašti od 19 časova. Iz ugla mladih ljudi, zabeleženi trenuci okoline Niša i samog grada, kroz njihove objektive, biće svojevrsna promocija značaja očuvanja prirodnih i kulturno istorijskih bogatstava kojima Niš obiluje, ali i poseban vid edukacije, stanovnika Niša i šire.

Organizaciju Međunarodnog volonterskog kampa podržali su grad Niš, opština Crveni Krst i Niška Banja, kao i druge društveno odgovorne kompanije.

pregledano: 124 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

PRAZNIČNO KIĆENjE JELKE U CENTRU GRADA

Grad Niš, u nedelju 17.decembra, započinje relizaciju novogodišnjeg programa koji će se dešavati na Trgu Kralja Milana i koji nosi naziv „Dečji novogodišnji grad“. Na prostoru od platoa ispred pekare Branković do tvrđavskog mosta, od 17.00 časova, naši najmlađi sugrađani iz predškolske ustanove „Pčelica“ započeće ritualno kićenje…
Detaljnije

Repertoar pozorišta lutaka - 17 - 24. decembar

NEDELJA, 17. DECEMBAR  
11.30    BILA JEDNOM JEDNA ZIMA , slobodna predstava 
17.00   NOVOGODIŠNJI PERFORMANS, Trg kralja Milana
            Učešće u novogodšnjem programu koji organizuje Grad Niš
 
PONEDELJAK, 18. DECEMBAR…
Detaljnije

Dvojica huligana usred časa granama prebili dvoje đaka III/3 niške gimnazije

Nečuveno divljaštvo se juče dogodilo u Gmnaziji “9. Maj” u Nišu kada su dvojica momaka oko 18 sati ušla na peti čas hemije, a onda naočigled profesora počeli granama da udaraju jednog dečaka III/3 odeljenja. Profesor je pokušao da smiri ovu dvojicu, ali se to desilo tek kada su se sjatili ostali profesori iz zbornice i jedinice policije.
Detaljnije

Vilin grad - Bioskopski program od 14. do 20. decembra

Radni dani
Star Wars: Poslednji Džedaji
Star Wars: Poslednji Džedaji 4K
Star Wars: Poslednji Džedaji 3D                           
Ferdinand
Ferdinand 3D               


19:00 Detaljnije

Elektronska faktura validna bez pečata i potpisa

Računovodstvene isprave, uključujući i fakture, ubuduće više neće morati da se štampaju, niti da sadrže pečat i potpis, odlučila je danas Vlada Srbije.
Kako se navodi u saopštenju, ministar finansija Dušan Vujović i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić potpisali su Objašnjenje u vezi sa izdavanjem i knjiženjem računa (faktura) u…
Detaljnije