Pretražite poslovni adresar

29. 06. 2017.

Mladi preduzetnici iz Niša dobili novčanu pomoć

Mladi preduzetnici iz Niša dobili novčanu pomoć

Preporučite prijateljima

Da bi podstakli mlade ljude na razvoj privatnog biznisa u manje razvijenim delovima nišavskog okruga, Udruženje za lokalni razvoj Kamenica u partnerstvu sa Centrom za razvoj građanskog društva Protecta, a uz podršku Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, pokrenulo je program "ZOOM - Za Ostanak i Opstanak Mladih - podrška zapošljavanju mladih u nerazvijenim opštinama i ruralnom zaleđu nišavskog okruga".

Tim povodom, juče su potpisani ugovori sa 8 mladih preduzetnika koji su se opredelili za poslove uzgoja pčela, ketering servisa, proizvodnje behaton ploča, sadnje lekovitih biljaka. Za pokretanja posla oni su dobili pomoć u iznosu od 100.000 dinara.

"S obzirom da se radi o sredstvima do 100 000 dinara (po biznis planu) u materijalima i opremi, trebalo bi uzeti u obzir da to nisu velika sredstva, ali su itekako značajna za start-up", izjavio je za medije Dejan Mitić, predsednik Upravnog odbora Udruženja Kamenica.

 

foto: magazinsana.rs

pregledano: 1932 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

ŠOK u Nišu: Otišla na groblje, umalo se nije onesvestila kada je ugledala ovo!

Lopovi su ukrali nadgrobnu ploču s grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija Velimir Veličković.

Na Novom groblju u Nišu sa grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija , lopovi su ukrali nadgrobnu ploču.
Krađu je prva na Novom groblju u Nišu otkrila njegova ćerka Jasmina Ilić, koja je slučaj…
Detaljnije

Otvoren 54. Sajаm knjiga u Nišu

U hali Čair u Nišu počeo je 54. Sajam knjiga i grafika pod sloganom „Pohvala knjizi“. Izlagačima i posetiocima prvog dana sajma, na otvaranju, obratio se akademik Milosav Tešić.
Niški sajam knjiga, 54. po redu, svečano je otvorio akademik Milosav Tešić koji je ovom prilikom rekao da je knjiga najplemenitije i najdugovečnije delo čovečanstva i da…
Detaljnije

PRIJAVLJENA EPIDEMIJA Male boginje i u Nišu

Institut za javno zdravlje u Nišu prijavio je danas epidemiju malih boginja na Klinici za dečije interne bolesti Kliničkog centra u tom gradu.
Kako je iz KC Niš saopšteno, kod tri pacijenta koji su tamo hospitalizovani, dokazana je uzročnik bolesti na osnovu laboratorijskih rezultata Instituta za virusologiju "Torlak".
"Preduzete su sve mere za suzbijanje…
Detaljnije

Besplatni promo čas obuke digital marketing menadžer !!!

Novo u Nišu! Postani Digital Marketing Menadžer. Jedno od svetski najtraženijih zanimanja. Savladajte tajne reklamiranja na Fejsbuku Guglu, Instagramu. Naučite da napravite web sajt. Nije potrebno nikakvo predznanje.
Očekujemo vas, prijave za besplatni promo čas u inbox ili na telefon 065 50 100 55 .
24.11.2017 od 19.oo - 20.30h Eduka plus Obrenovićeva 2/23
Detaljnije

Bioskop Vilin Grad - program od 23. do 29. novembra

Radni daniLiga pravde                                                                Liga pravde 3D Stig’o ćale 2 Ubistvo u Orijent ekspresu Ubistvo svetog jelena Vau Vau Zvezda 3D…
Detaljnije