Pretražite poslovni adresar

01. 12. 2017.

Modna Revija I Am Princess Leia And Princess Leia Is Me

Modna Revija I Am Princess Leia And Princess Leia Is Me

Preporučite prijateljima

Modna, tematska, revija pod nazivom “I am princess Leia and princess Leis is me“ održaće se u sklopu DžedajKon-a 09.12. 2017 godine u Oficirskom domu od 19:30h

DžedajKon je žanrovska konvencija koja će se po prvi put organizovati u Nišu i posvećena je fanovima naučne fantastike kroz sve oblike, onima koji vole japansku kulturu, društvenim igrama, igrama sa kartama, ali i svetu video igara, animacije i grafike.

Posetioci će moći da učestvuju u radionicama, društvenim igrama, video igrama, panelima, dečijem maskenbalu, cosplay takmičenju, predstavljanju džedaja iz stvarnog života ali I tematskoj modnoj reviji u čast glumice Keri Fišer. Mladi dizajneri će u subotu 09.decembra od 19:30h prikazati kreacije inspirisane kostimom princeze Leje.

Kostimi će biti dostupni za prodaju istog dana revije i Džedajkona, a moćićete  naručiti online sve one koji budu bili dostupni nakon toga, novac koji ćemo sakupiti tog dana biće uplaćen u humanitarne svrhe.

Predstavljamo mlade dizajnere koji će prikazati svoje kreacije:

Milutin Lađević poigrava se krojem,orjentisan je ka samoj nosivosti odevnih komada, a modnim detaljima dodaje dozu avangardnosti svojim kreacijama.

Anita Sadiković svojim dizajnom se trudi da pomeri granice svojih mogućnosti, bez straha ulazi u novo i tezi ka savršenstvu.

Milica Kitanović  svoja jaka osećanja ne može sakriti, veliku ljubav  unosi u tkaninu i model koji kreira, a na taj način prenosi ljubav u oči i u dušu posmatrača .

Petra Nikolić, svojim radom odstupa iz okvira svakidašnjice, voli inovativnost i slobodu izražavanja koju možemo pronaći na njenim kreacijama.

Slobodan Mitrović, cilj u radu mu je da istraži do koje granice može promeniti formu odevnog komada, a da pritom ne naruši njegovu nosivost.

Aleksandra Antić , njene modne kreacije omogućavaju posmatračima da na trenutak gledaju na svet njenim očima i tako u sebi probude najdublje emocije.

Dijana Stojanović kreira garderobu za one koje ne žele da priznaju svoju slabost, u njenim kreacijama možemo pronaći jaku ženu.

 

DžedajKon je pionirski poduhvat koji organizuje "Jedi movement", koji će kroz prizmu Ratova Zvezda priuštiti fanovima sjajno iskustvo. Organizator ovog događaja je neprofitna organizacija koja je registrovana sa jednim ciljem - da pomazže drugima i učini ovaj svet boljim mestom.

I zato smo 50 % prihoda od ulaznica namenili u humanitarne svrhe. Drugi deo prihoda omogućiće svima nama da organizujemo i uživamo u ovom sjajnom dogadjaju.

 

Cena karte za celodnevni program je:

- do 7 godina - slobodan ulaz

- od 7 do 13 - 100 RSD

- preko 13 - 200 RSD.

Event : https://www.facebook.com/events/1966383013379595/

pregledano: 150 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

Dvojica huligana usred časa granama prebili dvoje đaka III/3 niške gimnazije

Nečuveno divljaštvo se juče dogodilo u Gmnaziji “9. Maj” u Nišu kada su dvojica momaka oko 18 sati ušla na peti čas hemije, a onda naočigled profesora počeli granama da udaraju jednog dečaka III/3 odeljenja. Profesor je pokušao da smiri ovu dvojicu, ali se to desilo tek kada su se sjatili ostali profesori iz zbornice i jedinice policije.
Detaljnije

Vilin grad - Bioskopski program od 14. do 20. decembra

Radni dani
Star Wars: Poslednji Džedaji
Star Wars: Poslednji Džedaji 4K
Star Wars: Poslednji Džedaji 3D                           
Ferdinand
Ferdinand 3D               


19:00 Detaljnije

Elektronska faktura validna bez pečata i potpisa

Računovodstvene isprave, uključujući i fakture, ubuduće više neće morati da se štampaju, niti da sadrže pečat i potpis, odlučila je danas Vlada Srbije.
Kako se navodi u saopštenju, ministar finansija Dušan Vujović i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić potpisali su Objašnjenje u vezi sa izdavanjem i knjiženjem računa (faktura) u…
Detaljnije

Nova bankarska garancija za naselje Novi Niš - Prvi stanovi do kraja 2018?

Kako bi se osigurali da će američka kompanija Clean Earth Capital do 2021. godine završiti projekat Novi Niš, Grad treba da potpiše sa investitorom novu bankarsku garanciju, na osnovu aneksa ugovora kojim je predviđeno da prvi stanovi na prostoru bivše kasarne Bubanjski heroji treba da budu gotovi do kraja 2018, kaže Milan Ranđelović iz Kancelarije za lokalni…
Detaljnije

Repertoar bioskopa Cineplexx Niš za period od 14. do 20. decembra

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva  nova naslova i jedna pretpremijera:

Star Wars: Poslednji Džedaji  2D i 3D - U osmoj epizodi Star Warsa, koju je napisao i režirao Rajan Džonson i koja nastavlja priču započetu u filmu „Star Wars – Buđenje Sile“, ponovo ćemo videti  Marka Hamila ,  Keri Fišer ,  Adama Drajvera , …
Detaljnije