Pretražite poslovni adresar

01. 12. 2017.

Najava humanitarnog turnira "3 na 3" za OŠ "Njegoš" (9.12.2017)

Najava humanitarnog turnira

Preporučite prijateljima

Kao i prethodne četiri godine, JCI Niš i ovog decembra organizuje humanitarni turnir u basketu „3 na 3“. Cilj turnira je tradicionalno prikupljanje sredstava za unapređenje uslova školovanja u niškim osnovnim školama, a ove godine 16 sjajnih ekipa igraće za multimedijalnu učionicu OŠ „Njegoš“, pod parolom „Koš za Njegoš“.

Školi “Njegoš” su potrebni kompjuteri, projektor i trakaste zavese za multimedijalnu učionicu, a mladi aktivni građani Niša će se potruditi da im to obezbede uz pomoć sugrađana.

Sredstva će biti prikupljana kako putem kotizacija timova koji će uzeti učešće na samom turniru, tako i kroz dobrovoljne priloge navijača, te vas pozivamo da dođete da navijate i  budete deo ove utakmice humanosti u kojoj svi pobeđujemo!

Publiku će na samom turniru zabavljati DJ Wannabe i propratni program a ulaznica je dobro raspoloženje i dobrovoljni prilog prema mogućnostima ili knjiga za školsku biblioteku.

Turnir će se održati u sportskoj hali OŠ „Mika Antić“, u subotu, 9. decembra, u periodu od 8 do 14 časova i svi su dobrodošli!

Ovom prilikom pozivamo i kolege novinare da nam se pridruže na turniru i da slikama, tekstom ili videom svi zajedno doprinesemo povećanju vidljivosti ovog važnog humanitarnog događaja u našem gradu.

Volonterska organizacija JCI Niš ove godine proslavlja 10 godina postojanja i rada u Nišu, a humanitarnitni turnir "3 na 3" je jedan od naših najpoznatijih projekata. Kako je turnir izgledao prethodnih godina možete videti na linku: http://nis.jci.rs/ projekat-jci-3-na-3/, a detalje o ovogodišnjem turniru možete u narednim danima pratiti na Fejsbuk event-u: https://www.facebook. com/events/533859126962715/

pregledano: 88 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

Dvojica huligana usred časa granama prebili dvoje đaka III/3 niške gimnazije

Nečuveno divljaštvo se juče dogodilo u Gmnaziji “9. Maj” u Nišu kada su dvojica momaka oko 18 sati ušla na peti čas hemije, a onda naočigled profesora počeli granama da udaraju jednog dečaka III/3 odeljenja. Profesor je pokušao da smiri ovu dvojicu, ali se to desilo tek kada su se sjatili ostali profesori iz zbornice i jedinice policije.
Detaljnije

Vilin grad - Bioskopski program od 14. do 20. decembra

Radni dani
Star Wars: Poslednji Džedaji
Star Wars: Poslednji Džedaji 4K
Star Wars: Poslednji Džedaji 3D                           
Ferdinand
Ferdinand 3D               


19:00 Detaljnije

Elektronska faktura validna bez pečata i potpisa

Računovodstvene isprave, uključujući i fakture, ubuduće više neće morati da se štampaju, niti da sadrže pečat i potpis, odlučila je danas Vlada Srbije.
Kako se navodi u saopštenju, ministar finansija Dušan Vujović i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić potpisali su Objašnjenje u vezi sa izdavanjem i knjiženjem računa (faktura) u…
Detaljnije

Nova bankarska garancija za naselje Novi Niš - Prvi stanovi do kraja 2018?

Kako bi se osigurali da će američka kompanija Clean Earth Capital do 2021. godine završiti projekat Novi Niš, Grad treba da potpiše sa investitorom novu bankarsku garanciju, na osnovu aneksa ugovora kojim je predviđeno da prvi stanovi na prostoru bivše kasarne Bubanjski heroji treba da budu gotovi do kraja 2018, kaže Milan Ranđelović iz Kancelarije za lokalni…
Detaljnije

Repertoar bioskopa Cineplexx Niš za period od 14. do 20. decembra

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva  nova naslova i jedna pretpremijera:

Star Wars: Poslednji Džedaji  2D i 3D - U osmoj epizodi Star Warsa, koju je napisao i režirao Rajan Džonson i koja nastavlja priču započetu u filmu „Star Wars – Buđenje Sile“, ponovo ćemo videti  Marka Hamila ,  Keri Fišer ,  Adama Drajvera , …
Detaljnije