Pretražite poslovni adresar

12. 09. 2017.

Niški aerodrom: Samo u avgustu više od 30.700 putnika

Niški aerodrom: Samo u avgustu više od 30.700 putnika

Preporučite prijateljima

Sa četiri avio-prevoznika i trenutno 10 destinacija u ponudi sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu, samo tokom avgusta letelo je 30.755 putnika, objavljneo je na njihovom zvaničnom sajtu.

“Podsećamo na podatak da smo prema izveštaju ”ACI Europe” imali ubedljivo najveći rast broja putnika u Evropi, te da je jul mesec na našem aerodromu bio rekordan po broju putnika koji su leteli 32.865”, navode sa niškog aerodroma.

Za prvih osam meseci poslovanja zabeležen je i istorijski rezultat po broju putnika koji je leteo sa aerodroma Konstantin Veliki od 213.215.

“Na kraju godine, uz povećanje broja linija, nova linija Ryanair-a do Stokholma od 31. oktobra, očekujemo da sa našeg aerodroma leti oko 330.000 putnika”, procenjuju nadležni iz vazdušne luke u Nišu.

Rekord i u transportu robe

Aerodrom Konstantin Veliki je oborio još jedan rekord tokom ove sezone, u količini transportovane robe.

“Za prvih osam meseci svog poslovanja ostvario je rekordne rezultate u kargo saobraćaju. Tokom ovog perioda transportovana je roba u količini od 1.982.305 tona, što predstavlja novi rekord kada je reč o ovoj delatnosti imajući u vidu da je na kraju 2016.godine transportovana roba u iznosu od 1.967.808 tona”, objavlejno je na sajtu niškog avio prevoznika.

pregledano: 225 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

ŠOK u Nišu: Otišla na groblje, umalo se nije onesvestila kada je ugledala ovo!

Lopovi su ukrali nadgrobnu ploču s grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija Velimir Veličković.

Na Novom groblju u Nišu sa grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija , lopovi su ukrali nadgrobnu ploču.
Krađu je prva na Novom groblju u Nišu otkrila njegova ćerka Jasmina Ilić, koja je slučaj…
Detaljnije

Otvoren 54. Sajаm knjiga u Nišu

U hali Čair u Nišu počeo je 54. Sajam knjiga i grafika pod sloganom „Pohvala knjizi“. Izlagačima i posetiocima prvog dana sajma, na otvaranju, obratio se akademik Milosav Tešić.
Niški sajam knjiga, 54. po redu, svečano je otvorio akademik Milosav Tešić koji je ovom prilikom rekao da je knjiga najplemenitije i najdugovečnije delo čovečanstva i da…
Detaljnije

PRIJAVLJENA EPIDEMIJA Male boginje i u Nišu

Institut za javno zdravlje u Nišu prijavio je danas epidemiju malih boginja na Klinici za dečije interne bolesti Kliničkog centra u tom gradu.
Kako je iz KC Niš saopšteno, kod tri pacijenta koji su tamo hospitalizovani, dokazana je uzročnik bolesti na osnovu laboratorijskih rezultata Instituta za virusologiju "Torlak".
"Preduzete su sve mere za suzbijanje…
Detaljnije

Besplatni promo čas obuke digital marketing menadžer !!!

Novo u Nišu! Postani Digital Marketing Menadžer. Jedno od svetski najtraženijih zanimanja. Savladajte tajne reklamiranja na Fejsbuku Guglu, Instagramu. Naučite da napravite web sajt. Nije potrebno nikakvo predznanje.
Očekujemo vas, prijave za besplatni promo čas u inbox ili na telefon 065 50 100 55 .
24.11.2017 od 19.oo - 20.30h Eduka plus Obrenovićeva 2/23
Detaljnije

Bioskop Vilin Grad - program od 23. do 29. novembra

Radni daniLiga pravde                                                                Liga pravde 3D Stig’o ćale 2 Ubistvo u Orijent ekspresu Ubistvo svetog jelena Vau Vau Zvezda 3D…
Detaljnije