Pretražite poslovni adresar

08. 01. 2018.

Pomoć za malu Nikolinu u borbi protiv opakog kancera

Pomoć za malu Nikolinu u borbi protiv opakog kancera

Preporučite prijateljima

Pripremamo okupljanje u centru grada povodom prikupljanja sredstava za malu Nikolinu. Pratite ovaj event za više informacija.

Do tada, vašu pomoć možete priložiti svakog dana u banci Dobročinstva u Obrenovićevoj ulici.

U celu akciju se uključilo i naše Narodno pozorište Niš. U nedelju 21.01.2018. od 20h smo pripremili predivan program koji posvećujemo Nikolini. Ovom prilikom će u foajeu pozorišta biti organizovana i prodajna izložba slika, a sav novac od slika i karata ide #daNikolinaPobedi


Malena Nikolina se bori s opakim kancerom i hitno joj je potreban odlazak u inostranstvo na operaciju. Njeni roditelji celokupne troškove ne mogu sami da pokriju, te je svaka donacija od presudnog značaja za život ovog deteta.

Mesec dana pre proslave rođendana, malenoj Nikolini je, potpuno iznenada i bez ikakvih zdravstvenih problema, ranije prekinuto bezbrižno detinjstvo kada joj je dijagnostifikovan neuroblastom - jedno od najtežih malignih oboljenja kod dece.

Lečenje podrazumeva seriju hemioterapija kojima je Nikolina već podvrgnuta, ali i operativno otklanjanje tumora iz predela grudnog koša, a kasnije i presađivanje koštane srži. Zbog izuzetno specifične pozicije tumora u telu male Nikoline i rizika koji sama operacija nosi, potrebno je da se intervencija obavi u inostranstvu.

Nikolinini roditelji se nadaju da ce im ljudi velikog srca pomoći u ovoj najtežoj životnoj borbi njihove devojciče.

Ukoliko ste u mogućnosti da pomognete malenoj Nikolini u borbi s opakom bolešću, to možete učiniti uplatom na neki od ovih računa:

Dinarski: 160-492871-34

Devizni: 00-540-0002490.5

IBAN broj: RS35160005400002490572
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/pomoc-za-malu-nikolinu-u-borbi-protiv-opakog-kancera/vygk876

pregledano: 124 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

Vitez plivanja – Nikola Đorđević!

Dvadesetčetvorogodišnji Nikola Đorđević, student Elektronskog fakulteta u Nišu, vitez je  ovogodišnjeg Bogajavljenskog plivanja koje je dvanaesti put održano u organizaciji Gradske opštine Medijana.
Nikola je plivao po drugi put za Časni krst. Motiv za učešće, kaže, želja je kaže da se dokaže da može da bude najbolji u ovom neobičnom takmičenju.…
Detaljnije

Cineplexx Niš Bioskopski repertoar od 18. do 24. januara

Na repertoaru se ove nedelje nalaze  tri nova filmska naslova:
 1.  „Patuljci sa naslovnih strana”  -    Nova sjajna srpska komedija poznatog reditelja  Milorada Milinkovića  („Mrtav Ladan", „Čitulja za Eskobara"), prikazuje život najvećeg rijaliti maga na ovim prostorima, koga igra fantastični  Gordan Kičić.…
Detaljnije

PLIVANJE ZA ČASNI KRST: Najstariji takmičar ima 70 godina i pliva sedmi put

Tradicionalno plivačko takmičenje za Časni krst biće održano na Bogojavljanje, 19. januara, na otvorenim bazenima Sportskog centra „Čair“, sa početkom u 12 sati. Plivanje za časni krst već dvanaestu godinu za redom organizuje GO Medijana u saradnji sa Niškom eparhijom.
Prijavljeno je 30 učesnika, dok će tradicionalno plivati 16 Nišlija i po jedan predstavnik…
Detaljnije

Građani dug otplaćuju dogovorom

SPORAZUM između Osnovnog i Višeg suda u Nišu, s jedne strane, i Gradskog komunalnog preduzeća, s druge strane, o upućivanju predmeta na medijaciju, biće potpisan danas u podne. Biće to prvi takav slučaj da se domaći sudovi dogovore sa nekim javnim preduzećem da se potraživanja građana rešavaju mirnim putem, a ne sudskim tužbama.
 
Za početak, kako…
Detaljnije

70.000 nelegalnih - 13.000 rešenja za rušenje

U Nišu je izdato oko 1.000 rešenja o ozakonjenju nelegalno izgrađenih objekata, a građevinsku dozvolu čekaju vlasnici još 70.000 objekata.
"Mi imamo 40.000 predmeta preuzetih iz ranijih postupaka legalizacije, a još 41.000 objekata je inspekcija prošle godine popisala. Tu postoji preklapanje, odnosno oko 10.000 objekata je popisano iako su njihovi…
Detaljnije