Pretražite poslovni adresar

04. 01. 2018.

Projekat Filozofskog fakulteta Univerziteta u Nišu

Projekat Filozofskog fakulteta Univerziteta u Nišu

Preporučite prijateljima

Projekat Filozofskog fakulteta Univerziteta u Nišu, u vidu stručnog treninga javnog nastupa, traje ceo semestar i završava se 18. januara 2018. godine u 18 sati u amfiteatru 21. Projekat je počeo sa realizacijom na početku semestra 2017/2018 na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu, a namenjen je svima koji žele da nauče više o javnom nastupu, prvenstveno Departmanu za komunikologiju i novinarstvo.

Ovaj završni čas organizovan je tako da će na samom početku besediti studenti koji su pohađali ove časove, a nakon toga će dekanica Filozofskog fakulteta Univerziteta u Nišu, prof. dr Natalija Jovanović, uručiti sertifikate svima koji su uspešno završili trening.

Petočlani žiri doneće odluku koji se student posebno istakao tokom izlaganja. Žiri u sastavu:

- Prof. dr Aleksandra Kostić (Neverbalna komunikacija)
- Prof. dr Aleksandra Lončar Raičević (Akcentologija)
- Sladjana Ostojic (TV Zona Plus)
- Oliver Katic (muzičar)
- Ivana Savic (magistar umetnosti, profesor u Umetničkoj školi Niš)

Tim Projekta: prof. dr Vladeta Radović, prof. dr Ivan Cvetanović, ass ma Velibor Petkovic i predavač/saradnik Marijana Vitas.

Pozivamo vas da zavirite u naš kutak i da podržite studente Filozofskog fakulteta Univerziteta u Nišu!

Filozofski fakultet u Nišu

Četvrtak 18. januar od 18:00 do 20:00

Filozofski fakultet u Nišu
Ćirila i Metodija 2, 18000 Niš

pregledano: 121 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

Vitez plivanja – Nikola Đorđević!

Dvadesetčetvorogodišnji Nikola Đorđević, student Elektronskog fakulteta u Nišu, vitez je  ovogodišnjeg Bogajavljenskog plivanja koje je dvanaesti put održano u organizaciji Gradske opštine Medijana.
Nikola je plivao po drugi put za Časni krst. Motiv za učešće, kaže, želja je kaže da se dokaže da može da bude najbolji u ovom neobičnom takmičenju.…
Detaljnije

Cineplexx Niš Bioskopski repertoar od 18. do 24. januara

Na repertoaru se ove nedelje nalaze  tri nova filmska naslova:
 1.  „Patuljci sa naslovnih strana”  -    Nova sjajna srpska komedija poznatog reditelja  Milorada Milinkovića  („Mrtav Ladan", „Čitulja za Eskobara"), prikazuje život najvećeg rijaliti maga na ovim prostorima, koga igra fantastični  Gordan Kičić.…
Detaljnije

PLIVANJE ZA ČASNI KRST: Najstariji takmičar ima 70 godina i pliva sedmi put

Tradicionalno plivačko takmičenje za Časni krst biće održano na Bogojavljanje, 19. januara, na otvorenim bazenima Sportskog centra „Čair“, sa početkom u 12 sati. Plivanje za časni krst već dvanaestu godinu za redom organizuje GO Medijana u saradnji sa Niškom eparhijom.
Prijavljeno je 30 učesnika, dok će tradicionalno plivati 16 Nišlija i po jedan predstavnik…
Detaljnije

Građani dug otplaćuju dogovorom

SPORAZUM između Osnovnog i Višeg suda u Nišu, s jedne strane, i Gradskog komunalnog preduzeća, s druge strane, o upućivanju predmeta na medijaciju, biće potpisan danas u podne. Biće to prvi takav slučaj da se domaći sudovi dogovore sa nekim javnim preduzećem da se potraživanja građana rešavaju mirnim putem, a ne sudskim tužbama.
 
Za početak, kako…
Detaljnije

70.000 nelegalnih - 13.000 rešenja za rušenje

U Nišu je izdato oko 1.000 rešenja o ozakonjenju nelegalno izgrađenih objekata, a građevinsku dozvolu čekaju vlasnici još 70.000 objekata.
"Mi imamo 40.000 predmeta preuzetih iz ranijih postupaka legalizacije, a još 41.000 objekata je inspekcija prošle godine popisala. Tu postoji preklapanje, odnosno oko 10.000 objekata je popisano iako su njihovi…
Detaljnije