Pretražite poslovni adresar

31. 10. 2017.

Pronađi idealan dom - Nikad lakše - 4zida.rs

Pronađi idealan dom - Nikad lakše - 4zida.rs

Preporučite prijateljima

Niš kao univerzitetski grad, imao je nekada veoma živo tržište nekretnina. Danas se u odnosu na prethodne godine situacija značajno popravlja sa trenutno preko 300 aktivnih gradilišta ove godine.

S obzirom da živimo u digitalnom svetu, sve se više oglašivači okreću online oglašavanju. Prateći najnovije trendove u oglašavanju, portal za nekretnine 4zida.rs, koji je jedan od najmlađih članova Infostud grupe, ubrzano se razvija i po broju i po kvalitetu oglašenih nekretnina, a svoje poslovanje stalno  unapređuje, kako bi što bolje odgovorio na zahteve korisnika, čiji je stil života sve više okrenut internetu. Kao rezultat, broj poseta ovom sajtu u prethodnih par godina povećao se deset puta, a broj aktivnih korisnika 7.2 puta gde sada ima preko 700.000 pregleda mesečno.

Ukoliko ste fizičko lice, potpuno besplatno možete oglasiti vašu nekretninu i tako se priključiti već postojećoj ponudi od preko 4 000 oglasa u Nišu ili kontaktirati jednu od 30 agencija koje oglašavaju nekretnine dostupne na tržištu Niša.

Kako bi korisnici mogli što bolje i lakše da pronađu svoju nekretninu, 4zida.rs je razvio nekoliko zanimljivih funkcionalnosti kao što je 3D prikaz nekretnina. Sada možete iz udobnosti svog stana da vidite realan prikaz željene nekretnine u trodimenzionalnoj formi, da prošetate kroz nju i pogledate svaki detalj.

Interaktivni tlocrt predstavlja prikaz plana nekretnine i omogućava da se klikom na željenu prostoriju na tlocrtu korisniku prikažu fotografije i obrnuto, klikom na fotografiju se na planu prikazuje koja prostorija je u pitanju. Na ovaj način se korisnik bliže upoznaje sa strukturom nekretnine, kao i rasporedom prostorija.

Kako je lokacija jedan od osnovnih kriterijuma prilikom izbora nekretnine, korisnicima se nudi još jedna nova mogućnost, a to je prikaz nekretnine na mapi. Naime, osim dosadašnjeg prikaza oglasa u formi listinga, sada je moguće odabrati opciju da se nekretnina prikazuje na mapi, što značajno olakšava snalaženje u pretrazi.

Prošetajte kroz svoju nekretninu iz snova

pregledano: 126 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

ŠOK u Nišu: Otišla na groblje, umalo se nije onesvestila kada je ugledala ovo!

Lopovi su ukrali nadgrobnu ploču s grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija Velimir Veličković.

Na Novom groblju u Nišu sa grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija , lopovi su ukrali nadgrobnu ploču.
Krađu je prva na Novom groblju u Nišu otkrila njegova ćerka Jasmina Ilić, koja je slučaj…
Detaljnije

Otvoren 54. Sajаm knjiga u Nišu

U hali Čair u Nišu počeo je 54. Sajam knjiga i grafika pod sloganom „Pohvala knjizi“. Izlagačima i posetiocima prvog dana sajma, na otvaranju, obratio se akademik Milosav Tešić.
Niški sajam knjiga, 54. po redu, svečano je otvorio akademik Milosav Tešić koji je ovom prilikom rekao da je knjiga najplemenitije i najdugovečnije delo čovečanstva i da…
Detaljnije

PRIJAVLJENA EPIDEMIJA Male boginje i u Nišu

Institut za javno zdravlje u Nišu prijavio je danas epidemiju malih boginja na Klinici za dečije interne bolesti Kliničkog centra u tom gradu.
Kako je iz KC Niš saopšteno, kod tri pacijenta koji su tamo hospitalizovani, dokazana je uzročnik bolesti na osnovu laboratorijskih rezultata Instituta za virusologiju "Torlak".
"Preduzete su sve mere za suzbijanje…
Detaljnije

Besplatni promo čas obuke digital marketing menadžer !!!

Novo u Nišu! Postani Digital Marketing Menadžer. Jedno od svetski najtraženijih zanimanja. Savladajte tajne reklamiranja na Fejsbuku Guglu, Instagramu. Naučite da napravite web sajt. Nije potrebno nikakvo predznanje.
Očekujemo vas, prijave za besplatni promo čas u inbox ili na telefon 065 50 100 55 .
24.11.2017 od 19.oo - 20.30h Eduka plus Obrenovićeva 2/23
Detaljnije

Bioskop Vilin Grad - program od 23. do 29. novembra

Radni daniLiga pravde                                                                Liga pravde 3D Stig’o ćale 2 Ubistvo u Orijent ekspresu Ubistvo svetog jelena Vau Vau Zvezda 3D…
Detaljnije