Pretražite poslovni adresar

31. 10. 2017.

Pronađi idealan dom - Nikad lakše - 4zida.rs

Pronađi idealan dom - Nikad lakše - 4zida.rs

Preporučite prijateljima

Niš kao univerzitetski grad, imao je nekada veoma živo tržište nekretnina. Danas se u odnosu na prethodne godine situacija značajno popravlja sa trenutno preko 300 aktivnih gradilišta ove godine.

S obzirom da živimo u digitalnom svetu, sve se više oglašivači okreću online oglašavanju. Prateći najnovije trendove u oglašavanju, portal za nekretnine 4zida.rs, koji je jedan od najmlađih članova Infostud grupe, ubrzano se razvija i po broju i po kvalitetu oglašenih nekretnina, a svoje poslovanje stalno  unapređuje, kako bi što bolje odgovorio na zahteve korisnika, čiji je stil života sve više okrenut internetu. Kao rezultat, broj poseta ovom sajtu u prethodnih par godina povećao se deset puta, a broj aktivnih korisnika 7.2 puta gde sada ima preko 700.000 pregleda mesečno.

Ukoliko ste fizičko lice, potpuno besplatno možete oglasiti vašu nekretninu i tako se priključiti već postojećoj ponudi od preko 4 000 oglasa u Nišu ili kontaktirati jednu od 30 agencija koje oglašavaju nekretnine dostupne na tržištu Niša.

Kako bi korisnici mogli što bolje i lakše da pronađu svoju nekretninu, 4zida.rs je razvio nekoliko zanimljivih funkcionalnosti kao što je 3D prikaz nekretnina. Sada možete iz udobnosti svog stana da vidite realan prikaz željene nekretnine u trodimenzionalnoj formi, da prošetate kroz nju i pogledate svaki detalj.

Interaktivni tlocrt predstavlja prikaz plana nekretnine i omogućava da se klikom na željenu prostoriju na tlocrtu korisniku prikažu fotografije i obrnuto, klikom na fotografiju se na planu prikazuje koja prostorija je u pitanju. Na ovaj način se korisnik bliže upoznaje sa strukturom nekretnine, kao i rasporedom prostorija.

Kako je lokacija jedan od osnovnih kriterijuma prilikom izbora nekretnine, korisnicima se nudi još jedna nova mogućnost, a to je prikaz nekretnine na mapi. Naime, osim dosadašnjeg prikaza oglasa u formi listinga, sada je moguće odabrati opciju da se nekretnina prikazuje na mapi, što značajno olakšava snalaženje u pretrazi.

Prošetajte kroz svoju nekretninu iz snova

pregledano: 254 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

Dan socijalne pravde: Stopa siromaštva u Srbiji 25,5 odsto

U svetu se danas obeležava Dan socijalne pravde, posvećen borbi protiv siromaštva, nezaposlenosti i pružanju jednakih šansi za sve.
Zasnovana na principima jednakosti, uvažavanja različitosti i zaštite ljudskih prava u svim područjima života, socijalna pravda predstavlja osnovni preduslov za ostvarivanje mirnog i prosperitetnog života svih građana u drštvu,…
Detaljnije

Bez vode više ulica u centru Niša

Usled kompleksnog kvara na vodovodnoj mreži na uglu ulica Lole Ribara i 7. jula predviđeni su radovi terenskih ekipa vodovodnog preduzeća "Naissus" u utorak 20.02.2018. god.
U vremenu od 8 do 15 sati biće obustavljeno vodosnabdevanje u više ulica: Orlovića Pavla, Mačvanskoj, delu ulice Lole Ribara, delu Sedmog jula, bez vode biće i deo Milentijeve i deo Jeronimove ulice prema…
Detaljnije

Počeo Veliki post

Veliki post, ili Vaskršnji počeo je ponedeljak 19. februara i završava se u nedelju 8.aprila na dan Vaskrsa .
Najvažniji je posni period u toku godine i njegov osnovni zadatak jeste da vernike telesno i duševno pripremi za praznik Vaskrsenja Hristovog. To je ujedno i najstrožiji post Crkve i obavezan je za sve hrišćane.
Vreme kada treba…
Detaljnije

Posao za mlade: Kako do posla bez bogatog radnog iskustva?

Zapošljavanje ne počinje tek nakon završetka školovanja, mladi moraju da budu informisaniji i aktivniji kada je reč o zapošljavanju, nemaju podršku okoline, te se retko odlučuju za pokretanje sopstvenog biznisa  – neki su od zaključaka tribine  Kapital magazina o zapošljavanju mladih.
Ovom tribinom završen je…
Detaljnije

RHMZ upozorava: Snežni nanosi i mraz širom Srbije

Republički hidrometeorološki zavod izdao je danas upozorenje da se u toku noći, kao i u utorak i sredu u istočnim krajevima Srbije, očekuje formiranje snežnog pokrivača visine od 10 do 20 centimetara, lokalno i više.
Snežni talas stiže iz Sibira
U planinskim predelima dalje povećanje visine snežnog pokrivača i uz jak vetar stvaranje snežnih…
Detaljnije