Pretražite poslovni adresar

14. 11. 2017.

Saveti koji će vam pomoći pri iznajmljivanju apartmana u Nišu

Saveti koji će vam pomoći pri iznajmljivanju apartmana u Nišu

Preporučite prijateljima

Iznajmljivanje apartmana je postalo sve popularnije, posebno ako želite da se izdvojite za neku posebnu priliku, stan na dan je pravi izbor, jer je često veoma povoljan, a prilično luksuzan.

Apartmani u Beogradu su doživeli svoj procvat, a nakon prestonice, i Niš je otvorio tržište za iznajmljivanje apartmana na dnevnom nivou. Ukoliko ste prvi put u Nišu, a želite da sebi obezbedite privatni smeštaj, važno je da obratite pažnju na nekoliko stvari, kako vaša poseta gradu ne bi bila razočaravajuća.

Traženje savršenog apartmana koji odgovara vašim potrebama nije baš lako, tako da smo za vas spremili savete, koji će vam omogućiti da izaberete baš onaj smeštaj koji ste želeli.

#1 Kako da iznajmite apartman?

Za početak, najvažnije je da se informišete koja je procedura iznajmljivanja, da li apartmane tražite preko sajta, preko privatnih oglasa, ili preko prijatelja. Preko prijatelja imate sužen izbor apartmana, i ta opcija nije uvek moguća, pošto je moguće da nemate prijatelje koji su iznajmili apartman u Nišu.

Sajtovi koji su napravljeni u cilju izdavanja apartmana su možda najsigurnija opcija, jer tu možete da vidite slike i da budete sigurni da su autentične, te da neće biti neprijatnih iznenađenja kada dođete u apartman.

Na sajtu se takođe možete informisati o uslovima plaćanja, i izabrati onaj koji vama najviše odgovara. Sajtovi su odlična opcija jer sve informacije imate već unapred i znate koje opcije su moguće.

Na slikama možete videti kako izgleda prostor, kako izgledaju sobe, i što je mnogima najvažnije, kako izgleda kupatilo i da li je sve čisto. Tu postoje dodatne informacije šta određeni apartmaski smeštaj pruža, pa možete sve filtrirati prema vašim potrebama.


#2 Ako tražite apartman u centru spremite se da izdvojite više novca

Ono što je karakteristično za apartmane u centru je da su mnogo skuplji nego apartmani koji su malo udaljeni od centra grada, a opet dovoljno blizu da prošetate, ili dođete kolima do određene lokacije.

Lokacija apartmana se bira prema vašim potrebama. Ako je cilj vašeg dolaska vezan za centar grada i njegova dešavanja, bolje je da iznajmite apartman u centru i da platite malo više kako ne biste gubili dragoceno vreme na putovanje.

Ukoliko dolazite na odmor, da prošetate i da se upoznate sa gradom, potpuno je u redu da iznajmite apartman koji se nalazi malo van centra, jer ćete tako bolje upoznati lepote grada. Ono što se nalazi van centra grada obično je mnogo lepše nego sam centar, tako da vodite računa kakva je okolina apartmana koji iznajmljujete.

Važno je da ne iznajmite apartman koji je predaleko, u zabiti do koje se teško dolazi. Ušteda na novcu neće doprineti vašem odmoru, jer ćete se vratiti nezadovoljni.

#3 Parkiranje

Ukoliko u Niš dolazite automobilom važno je da znate gde možete a se parkirate, kao i to da li apartmanski smeštaj koji ste izabrali ima privatan parking.

Ukoliko se vaš apartman nalazi u centru, a nema obezbeđen parking, budite spremni na to da ćete teže naći parking, kao i na to da se on plaća. Apartmani van centra često imaju i svoj parking, a ukoliko nemaju, lakše ćete pronaći javno parking mesto.

#4 Blizina mesta za koje ste zainteresovani

Proverite da li su apartmani koje ste izabrali na pravom mestu za vaše potrebe. Ukoliko ne želite da spremate hranu svaki dan, važno je da saznate da li u blizini ima dobar restoran. Ukoliko želite da trenirate dok ste u Nišu, proverite da li u blizini ima teretana.

Ukoliko vas zanimaju atrakcije, saznajte gde se one nalaze, pa u blizini iznajmite apartman. Ukoliko želite luksuzan odmor, obratite pažnju na detalje, koji apartmani nude spa tretman, slanu sobu, saunu i đakuzi u kupatilu.

Ukoliko niste upoznati sa znamenitostima Niša, možete ih pročitati u našem tekstu. Ukoliko niste upoznati sa istorijom Niša, a želeli biste da znate više, ovi studenti će vas provesti kroz istoriju ovog grada.

izvor: naissus.info
pregledano: 210 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

Dan socijalne pravde: Stopa siromaštva u Srbiji 25,5 odsto

U svetu se danas obeležava Dan socijalne pravde, posvećen borbi protiv siromaštva, nezaposlenosti i pružanju jednakih šansi za sve.
Zasnovana na principima jednakosti, uvažavanja različitosti i zaštite ljudskih prava u svim područjima života, socijalna pravda predstavlja osnovni preduslov za ostvarivanje mirnog i prosperitetnog života svih građana u drštvu,…
Detaljnije

Bez vode više ulica u centru Niša

Usled kompleksnog kvara na vodovodnoj mreži na uglu ulica Lole Ribara i 7. jula predviđeni su radovi terenskih ekipa vodovodnog preduzeća "Naissus" u utorak 20.02.2018. god.
U vremenu od 8 do 15 sati biće obustavljeno vodosnabdevanje u više ulica: Orlovića Pavla, Mačvanskoj, delu ulice Lole Ribara, delu Sedmog jula, bez vode biće i deo Milentijeve i deo Jeronimove ulice prema…
Detaljnije

Počeo Veliki post

Veliki post, ili Vaskršnji počeo je ponedeljak 19. februara i završava se u nedelju 8.aprila na dan Vaskrsa .
Najvažniji je posni period u toku godine i njegov osnovni zadatak jeste da vernike telesno i duševno pripremi za praznik Vaskrsenja Hristovog. To je ujedno i najstrožiji post Crkve i obavezan je za sve hrišćane.
Vreme kada treba…
Detaljnije

Posao za mlade: Kako do posla bez bogatog radnog iskustva?

Zapošljavanje ne počinje tek nakon završetka školovanja, mladi moraju da budu informisaniji i aktivniji kada je reč o zapošljavanju, nemaju podršku okoline, te se retko odlučuju za pokretanje sopstvenog biznisa  – neki su od zaključaka tribine  Kapital magazina o zapošljavanju mladih.
Ovom tribinom završen je…
Detaljnije

RHMZ upozorava: Snežni nanosi i mraz širom Srbije

Republički hidrometeorološki zavod izdao je danas upozorenje da se u toku noći, kao i u utorak i sredu u istočnim krajevima Srbije, očekuje formiranje snežnog pokrivača visine od 10 do 20 centimetara, lokalno i više.
Snežni talas stiže iz Sibira
U planinskim predelima dalje povećanje visine snežnog pokrivača i uz jak vetar stvaranje snežnih…
Detaljnije