Pretražite poslovni adresar

14. 11. 2017.

Saveti koji će vam pomoći pri iznajmljivanju apartmana u Nišu

Saveti koji će vam pomoći pri iznajmljivanju apartmana u Nišu

Preporučite prijateljima

Iznajmljivanje apartmana je postalo sve popularnije, posebno ako želite da se izdvojite za neku posebnu priliku, stan na dan je pravi izbor, jer je često veoma povoljan, a prilično luksuzan.

Apartmani u Beogradu su doživeli svoj procvat, a nakon prestonice, i Niš je otvorio tržište za iznajmljivanje apartmana na dnevnom nivou. Ukoliko ste prvi put u Nišu, a želite da sebi obezbedite privatni smeštaj, važno je da obratite pažnju na nekoliko stvari, kako vaša poseta gradu ne bi bila razočaravajuća.

Traženje savršenog apartmana koji odgovara vašim potrebama nije baš lako, tako da smo za vas spremili savete, koji će vam omogućiti da izaberete baš onaj smeštaj koji ste želeli.

#1 Kako da iznajmite apartman?

Za početak, najvažnije je da se informišete koja je procedura iznajmljivanja, da li apartmane tražite preko sajta, preko privatnih oglasa, ili preko prijatelja. Preko prijatelja imate sužen izbor apartmana, i ta opcija nije uvek moguća, pošto je moguće da nemate prijatelje koji su iznajmili apartman u Nišu.

Sajtovi koji su napravljeni u cilju izdavanja apartmana su možda najsigurnija opcija, jer tu možete da vidite slike i da budete sigurni da su autentične, te da neće biti neprijatnih iznenađenja kada dođete u apartman.

Na sajtu se takođe možete informisati o uslovima plaćanja, i izabrati onaj koji vama najviše odgovara. Sajtovi su odlična opcija jer sve informacije imate već unapred i znate koje opcije su moguće.

Na slikama možete videti kako izgleda prostor, kako izgledaju sobe, i što je mnogima najvažnije, kako izgleda kupatilo i da li je sve čisto. Tu postoje dodatne informacije šta određeni apartmaski smeštaj pruža, pa možete sve filtrirati prema vašim potrebama.


#2 Ako tražite apartman u centru spremite se da izdvojite više novca

Ono što je karakteristično za apartmane u centru je da su mnogo skuplji nego apartmani koji su malo udaljeni od centra grada, a opet dovoljno blizu da prošetate, ili dođete kolima do određene lokacije.

Lokacija apartmana se bira prema vašim potrebama. Ako je cilj vašeg dolaska vezan za centar grada i njegova dešavanja, bolje je da iznajmite apartman u centru i da platite malo više kako ne biste gubili dragoceno vreme na putovanje.

Ukoliko dolazite na odmor, da prošetate i da se upoznate sa gradom, potpuno je u redu da iznajmite apartman koji se nalazi malo van centra, jer ćete tako bolje upoznati lepote grada. Ono što se nalazi van centra grada obično je mnogo lepše nego sam centar, tako da vodite računa kakva je okolina apartmana koji iznajmljujete.

Važno je da ne iznajmite apartman koji je predaleko, u zabiti do koje se teško dolazi. Ušteda na novcu neće doprineti vašem odmoru, jer ćete se vratiti nezadovoljni.

#3 Parkiranje

Ukoliko u Niš dolazite automobilom važno je da znate gde možete a se parkirate, kao i to da li apartmanski smeštaj koji ste izabrali ima privatan parking.

Ukoliko se vaš apartman nalazi u centru, a nema obezbeđen parking, budite spremni na to da ćete teže naći parking, kao i na to da se on plaća. Apartmani van centra često imaju i svoj parking, a ukoliko nemaju, lakše ćete pronaći javno parking mesto.

#4 Blizina mesta za koje ste zainteresovani

Proverite da li su apartmani koje ste izabrali na pravom mestu za vaše potrebe. Ukoliko ne želite da spremate hranu svaki dan, važno je da saznate da li u blizini ima dobar restoran. Ukoliko želite da trenirate dok ste u Nišu, proverite da li u blizini ima teretana.

Ukoliko vas zanimaju atrakcije, saznajte gde se one nalaze, pa u blizini iznajmite apartman. Ukoliko želite luksuzan odmor, obratite pažnju na detalje, koji apartmani nude spa tretman, slanu sobu, saunu i đakuzi u kupatilu.

Ukoliko niste upoznati sa znamenitostima Niša, možete ih pročitati u našem tekstu. Ukoliko niste upoznati sa istorijom Niša, a želeli biste da znate više, ovi studenti će vas provesti kroz istoriju ovog grada.

izvor: naissus.info
pregledano: 123 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

ŠOK u Nišu: Otišla na groblje, umalo se nije onesvestila kada je ugledala ovo!

Lopovi su ukrali nadgrobnu ploču s grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija Velimir Veličković.

Na Novom groblju u Nišu sa grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija , lopovi su ukrali nadgrobnu ploču.
Krađu je prva na Novom groblju u Nišu otkrila njegova ćerka Jasmina Ilić, koja je slučaj…
Detaljnije

Otvoren 54. Sajаm knjiga u Nišu

U hali Čair u Nišu počeo je 54. Sajam knjiga i grafika pod sloganom „Pohvala knjizi“. Izlagačima i posetiocima prvog dana sajma, na otvaranju, obratio se akademik Milosav Tešić.
Niški sajam knjiga, 54. po redu, svečano je otvorio akademik Milosav Tešić koji je ovom prilikom rekao da je knjiga najplemenitije i najdugovečnije delo čovečanstva i da…
Detaljnije

PRIJAVLJENA EPIDEMIJA Male boginje i u Nišu

Institut za javno zdravlje u Nišu prijavio je danas epidemiju malih boginja na Klinici za dečije interne bolesti Kliničkog centra u tom gradu.
Kako je iz KC Niš saopšteno, kod tri pacijenta koji su tamo hospitalizovani, dokazana je uzročnik bolesti na osnovu laboratorijskih rezultata Instituta za virusologiju "Torlak".
"Preduzete su sve mere za suzbijanje…
Detaljnije

Besplatni promo čas obuke digital marketing menadžer !!!

Novo u Nišu! Postani Digital Marketing Menadžer. Jedno od svetski najtraženijih zanimanja. Savladajte tajne reklamiranja na Fejsbuku Guglu, Instagramu. Naučite da napravite web sajt. Nije potrebno nikakvo predznanje.
Očekujemo vas, prijave za besplatni promo čas u inbox ili na telefon 065 50 100 55 .
24.11.2017 od 19.oo - 20.30h Eduka plus Obrenovićeva 2/23
Detaljnije

Bioskop Vilin Grad - program od 23. do 29. novembra

Radni daniLiga pravde                                                                Liga pravde 3D Stig’o ćale 2 Ubistvo u Orijent ekspresu Ubistvo svetog jelena Vau Vau Zvezda 3D…
Detaljnije