Pretražite poslovni adresar

19. 10. 2017.

Urnebesna komedija POŠTEN PROVALNIK u Domu Vojske

Urnebesna komedija POŠTEN PROVALNIK u Domu Vojske

Preporučite prijateljima

Predstava Pošteni provalinik, pozorišta Boško Buha, biće odigrana 4. novembra u Nišu, u sali Doma Vojske, sa početkom od 20 časova. Predstavu je režirao Milan Karađić. 

Urnebesnu komediju Pošteni provalnik napisao je nobelovac Dario Fo 1958. godine.

"Predstava Pošteni provalnik govori o provalniku koji ulazi u stan imućnog čoveka, za to vreme zvoni telefon koji ga ometa u poslu. Javlja se na telefon i sa druge stane čuje svoju ženu. Ovo je početak komično-vodviljskog zapleta ovog komada, a prepreke ka izvršenju zadatka zbog kog je tu bivaju sve veće i komičnije", navodi se u saopštenju.

U predstavi igraju: Viktor Savić, Aleksandar Radojčić, Katarina Marković, Borka Tomović, Aleksandra Tomić, Nemanja Oliverić i specijalni gost Zoran Cvijanović.

Cena karte je 1.000 dinara za parter i 800 dinara za balkon.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Doma Vojske i to radnim danima od 11 do 19 sati, a i subotom do 15 sati ili se mogu rezervisati na 065 522 13 72.

pregledano: 231 puta


Preporučite prijateljima
Najnovije vesti:

ŠOK u Nišu: Otišla na groblje, umalo se nije onesvestila kada je ugledala ovo!

Lopovi su ukrali nadgrobnu ploču s grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija Velimir Veličković.

Na Novom groblju u Nišu sa grobnog mesta koje je za života za sebe i suprugu kupio Nišlija , lopovi su ukrali nadgrobnu ploču.
Krađu je prva na Novom groblju u Nišu otkrila njegova ćerka Jasmina Ilić, koja je slučaj…
Detaljnije

Otvoren 54. Sajаm knjiga u Nišu

U hali Čair u Nišu počeo je 54. Sajam knjiga i grafika pod sloganom „Pohvala knjizi“. Izlagačima i posetiocima prvog dana sajma, na otvaranju, obratio se akademik Milosav Tešić.
Niški sajam knjiga, 54. po redu, svečano je otvorio akademik Milosav Tešić koji je ovom prilikom rekao da je knjiga najplemenitije i najdugovečnije delo čovečanstva i da…
Detaljnije

PRIJAVLJENA EPIDEMIJA Male boginje i u Nišu

Institut za javno zdravlje u Nišu prijavio je danas epidemiju malih boginja na Klinici za dečije interne bolesti Kliničkog centra u tom gradu.
Kako je iz KC Niš saopšteno, kod tri pacijenta koji su tamo hospitalizovani, dokazana je uzročnik bolesti na osnovu laboratorijskih rezultata Instituta za virusologiju "Torlak".
"Preduzete su sve mere za suzbijanje…
Detaljnije

Besplatni promo čas obuke digital marketing menadžer !!!

Novo u Nišu! Postani Digital Marketing Menadžer. Jedno od svetski najtraženijih zanimanja. Savladajte tajne reklamiranja na Fejsbuku Guglu, Instagramu. Naučite da napravite web sajt. Nije potrebno nikakvo predznanje.
Očekujemo vas, prijave za besplatni promo čas u inbox ili na telefon 065 50 100 55 .
24.11.2017 od 19.oo - 20.30h Eduka plus Obrenovićeva 2/23
Detaljnije

Bioskop Vilin Grad - program od 23. do 29. novembra

Radni daniLiga pravde                                                                Liga pravde 3D Stig’o ćale 2 Ubistvo u Orijent ekspresu Ubistvo svetog jelena Vau Vau Zvezda 3D…
Detaljnije