Pretražite poslovni adresar

Vesti

Pretrazivanje
Ključna reč:
Većnik „optužio“ NTV da vodi kampanju protiv Gradske toplane
23. 01. 2017.
Gradski većnik Miloš Milošević uzburkao je duhove građana jutros u Nišu kada se javio direktno u jutarnji program Niške televizije koju je „optužio“ da vodi kampanju protiv Gradske toplane, a povodom značajno visokih računa za daljinsko grejanje za decembar mesec. Milošević je u Gradskom veću Niša zadužen za energetiku.

Građa...
Visoki računi za grejanje u Nišu posledica eksperimenta
23. 01. 2017.


Niški Centar za zaštitu potrošača Forum saopštio je da su visoki računi za grejanje u Nišu posledica eksperimenta Ministarstva energetike pod nazivom "naplata grejanja prema utrošku"

 

U saopštenju se navodi da je grejanje u Nišu dva i po puta puta skuplje nego...
ĐOKOVIĆ POTVRDIO: Igraću za Srbiju u Nišu!
22. 01. 2017.


Uvek se radujem mečevima u Dejvis kupu, to je poseban osećaj kada sm osvi zajedno. Verujem da će Niš biti odličan domaćin - poručio je Nole.

Dejvis kup reprezentacija Srbije će imati veliko pojačanje u prvom kolu Svetske grupe. Naš najbolji teniser Novak Đoković će igrati u Nišu protiv Rusije (od 3. do 5. februara).

- Uvek s...
Gradska toplana „dozvoljava“ rate za decembarski račun!
21. 01. 2017.
Upravni odbor Gradske toplane u Nišu doneo je odluku da se korisnicima daljinskog grejanja u Nišu „dozvoli“ da decembarske račune mogu da plate u ratama.

U dokumentu koji je Grdaska toplana objavila na svom sajtu stoji da će se stvarni dug za ovaj mesec utvrditi 28. februara kao i da oni koji se odluče da plate dug na rate, nemaju standardni popust od p...
Da li idete kod privatnog lekara?
21. 01. 2017.
Cele zime čekaonice u Domovima zdravlja i bolnicama su prepune, godinama se na pregled specijaliste zakazuje aprila za septembar, septembra za mart ili april, liste čekanja za ovu ili onu operaciju su podugačke. Čak i kada je reč o laboratorijskim analizama, krvnoj slici, brisevima, mnogi će pre otići kod privatnika, platiti i završiti bez gužve i nervoze. Gotovo je pravilo da trudnica ...
Građani najavili proteste zbog visokih računa za grejanje
21. 01. 2017.
Predstavnici Udruženog pokreta slobodnih stanara i vlasnika privatnih zgrada (UPSS) iz Niša najavili su danas da će organizovati proteste i tribine zbog visokih računa za grejanje.

Predsednik Upravnog odbora UPSS-a Saša Kostić rekao ke da su "papreni" računi za grejanje direktna posledica nepoštovanja Zakona o energetici i distribuciji toplotne energije od...
Do Časnog krsta prvi doplivao student Petar Kostić
19. 01. 2017.
Do Časnog krsta prvi je doplivao Petar Kostić (19) student iz Niša. Ovo je drugi put kako pliva za Časni krst.

Hladno je, ali osećaj je sjajan, rekao je hrabri Petar.

 Foto: D.Vasić | Građanin 

U Bogojavljenskoj trci za Časni krst, koja se održala po 11. put u Niš...
BRAVO ZA JOVANKU! Mama troje dece iz Niša pliva za Časni krst
18. 01. 2017.


Jovanka Morović (33) iz Niša hrabro će na Bogojavljanje skočiti u ledeni bazen „ Čair“ u Nišu i pokušati da bude brža od 18 kolega i da iz vode izvuče Časni krst.

Jovanka je majka troje dece - sedmogodišnjeg Petra, petogodišnje Marijane i petomesečnog Pavla. Želela je i prošle godine da pliva za Časni krst, ali...
Horor otmica u Nišu, banda otkrivena uz pomoć OTISKA PRSTA NA SELOTEJPU
18. 01. 2017.
Radosav Radojević osuđen je na šest a Milan Simić u odsustvu na sedam godina zatvora zbog otmice J.P. iz Niša kome su pokušali da iznude 160.000 evra.

Ovakvu presudu doneo je Apelacioni sud nakon razmatranja odluke Višeg suda u Nišu i delimičnog usvajanja žalbi.

 

Po scenariju kakav se može videti u krimi fi...
Povodom visokih računa za grejanje oglasio se Centar za zaštitu potrošača
17. 01. 2017.
Zbog velikih računa za grejanje za decembar, za koje će neki građani morati da izdvoje i polovinu mesečne plate, Nišlije su se obratile Centru za zaštitu potrošača “Forum”, koji je uputilo zahtev nadležnima da se građanima odobri da plate 60 % računa za decembar sada, a da ostatak izmire narednih meseci.

Jedan od zahteva je i da se na sajtu Topla...