Pretražite poslovni adresar

Vesti

Pretrazivanje
Ključna reč:
Fudbaler iz Niša ostvario najveći transfer u istoriji Crvene Zvezde
28. 06. 2017.
Dvadesetpetogodišnji fudbaler iz Niša, Aleksandar Pešić, danas ulazi u istoriju Crvene zvezda kao najplaćeniji fudbaler ovog kluba. Naime, poznati srpski klub platiće za njega obeštećenje francuskom Tuluzu od 750.000 evra, te će Pešić potpisati trogodišnji ugovor i biti prijavljen za crveno-beli tim u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

NIŠLIJE, PAZITE: Prolaznici tvrde da sa hotela Ambasador otpada fasada
28. 06. 2017.
Sa svojih 15 spratova plus prizemlje, hotel “Ambasador” dominira niškim trgom i celim gradom. Sa nižih spratova pruža se divan pogled na grad a sa viših može se videti i okolina Niša, dolina reke Nišave i obližnje planine. Pola veka ovaj hotel je predstavljao brend grada, imao je 150 soba i apartmana, kafe, dva velika restorana, nekoliko sala i salona za...
Niški kik bokser pokorio Ameriku!
27. 06. 2017.
Grad Niš je bogatiji za još jednog, mladog, talentovanog sportistu. Reč je o kik bokseru Andriji Stankoviću koji je osvojio pojas i postao prvak Profesionalne američke kik boks "Cagezilla" organizacije. Nišlija je u meču koji je održan tokom vikenda u Vašingtonu pobedio aktuelnog prvaka i branioca titule, Amerikanca Alena Hargrova.

"Osvojio sam pojas ...
Još jednoj niškoj fabrici preti zatvaranje!
26. 06. 2017.
Nakon "Vagonke" i "Lokomotive" još jedna niška fabrika je pred zatvaranjem. Reč je o Niškoj mlekari gde je od 300 ostalo svega dvadesetak proizvodnih radnika.

Ovaj problem je na poslednjoj sednici Skupštine Grada Niša istakao Branislav Jovanović, odbornik Narodnog pokreta Srbije. Prema njegovim rečima pre nekoliko godina država je uložila u Ni&...
BRAVO! Mladi Nišlije pobedili na takmičenju Srbija u ritmu Evrope!
26. 06. 2017.
Osnovci iz Niša, dvanaestoro njih, pobednici su ovogodišnjeg takmičenja “Srbija u ritmu Evrope“ koje je održano tokom vikenda u Somboru.

Inače, ovo je prvo učešće našeg grada na dečijem muzičkom festivalu koji se održava počev od 2008. godine. Na manifestaciji deca iz gradova učesnika kroz pesmu i ples predstavljaju po jednu evropsku zemlj...
Grad u kojem se motaju kablovi
25. 06. 2017.
Mesto na jugu Srbije, tri slova, na ulazu tabla „Dobrodošli u grad elektronike“. Pogađate, reč je o Nišu, nekadašnjem gigantu u privredi bivše Jugoslavije. Danas je to grad u kojem se proizvode kablovi za autoindustriju.

Televizori, veš mašine, frižideri, računari Elektronske industrije Niš… Svega toga vi&scaron...
Danas sa niškog aerodroma poleće novi avio-prevoznik
23. 06. 2017.
Zahvaljujući velikom interesovanju za letove iz Niša što govori i podatak da je aerodrom “Konsantin Veliki” prošle godine imao najveći rast u regionu, javlja se i potreba za proširivanjem kako samog aerodroma tako i mreže letova.

Danas, u popodnevnim časovima, sa niškog aerodroma poleteće novi avio-prevoznik. Reč je o švajcar...
NOVA ODLUKA IZ TOPLANE: Grejanje po lamelama i ulazima plaćaju i oni koji planiraju da raskinu ugovor
23. 06. 2017.
Nezadovoljstvo Nišlija oko vesti o grejanju još se nije smirilo a već je nastalo novo sa vestima koje su ove nedelje stigle iz JKP “Gradska Toplana“.

I dok se jedan deo građana Niša, koji žele da trajno raskinu ugovor sa “Gradskom toplanom” bori sa ogromnom papirologijom i gotovo nemogućnošću da se ova akcija sprovede u delo, d...
Krećete na put, iskoristite besplatnu proveru svog vozila
22. 06. 2017.
Planirate odlazak na letovanje kolima, onda je pravi trenutak da iskoristite besplatnu proveru svog vozila. Akciju pod nazivom “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“ organizuje Auto-moto savez Srbije, u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Republike Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila i trajaće do 24. juna.

O značaju ove akcije najbolje govore ...
Uručena prva rešenja za objekte bez građevinske dozvole
22. 06. 2017.
Dugonajavljivano sprečavanje ekspanzije divlje gradnje počelo je ove nedelje. Naime, na teritoriji Niša prema popisu utvrđeno je preko 38.000 nelegalno izgrađenih objekata, a kako mnogi od njih nisu još uvek dostavili potrebnu dokumentaciju Sekretarijat za inspekcijske poslove i Sekretarijat za planiranje i izgradnju uručili su prvih 2.000 rešenja.

Sekretar ...